svg
Close

By admin 22/09/2020 In Blog, Wordpress

Kako odobravati komentare na WordPress sajtu?

WordPress platforma omogućava da posetioci sajta ostavljaju svoje komentare ispod blog posta ili stranice. Ova mogućnost je automatski dozvoljena odmah nakon istalacije wordpressa, mada se u podešavanjima može i onemogućiti, ukoliko to želite. To se podešava na sledeći način – levo idete na Settings pa na Discussion. Ovo je najčešći način podešavanja, gde se ta opcija omogućava, i komentari se ne objavljuju automatski dok ih admin ne odobri.

Inače, kada neko ostavi komentar, on se nalazi u vašem worspress panelu ali ne i javno na sajtu. U levom delu, pored “Comments” videžete crvenu brojku koja prikazuje broj komentara koji su na čekanju.

Klikom na Comments, videćete komentare koje su posetioci ostavili. Pending su oni koji čekaju na vaše odobrenje, Approved oni koje ste već odobrili i koji se već vide na sajtu, Spam su komentari koje je wordpress označio kao spam, i Trash obrisani komentari.

Ukoliko želite da odobrite neki komentar, samo stanite mišem znad njega, i kliknite na Approve ispod. Ukoliko želite da komentar obrišete, kada stanete mišem na njega, kliknite na Trash.

Leave a reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Call Now Button