Izrada sajtova

Čini se da je izrada sajtova za firmu danas, kada su izvesne platforme dostupne, a alati besplatni, jednostavnija nego ikada. Neka vas to ne zavara. Za uspešnu prezentaciju na internetu neophodno je – i znanje, i iskustvo.
Podsećamo, na primer, da sajt treba da bude SEO optimizovan, kako bi u pretragama na Google-u bio vidljiv i dobro kotiran. Potrebno je da bude i optimizovan za telefon i tablet, odnosno da web dizajn bude osmišljen tako da se adekvatno prikazuje na danas masovno korišćenim mobilnim uređajima različitih vrsta. Najnovije statistike pokazuju da posete sajtovima sa mobilnih telefona premašuju posete sa kompjutera i laptopova. Sigurno ne želite da vaša prezentacija bude kao hiljade drugih – potpuno originalna rešenja, koja funkcionišu bez problema, može da obezbedi samo dobar programer. Tu su, zatim, pitanja vezana za brzinu učitavanja, domen, hosting, održavanje sajta, bezbednost, dodatne usluge koje nudi provajder…

Predlažemo, dakle, da posao izrade sajta prepustite našem profesionalnom timu, koji je spreman da vam pruži kompletnu uslugu i savete, brzo i povoljno.

Najpre ćemo, zajedno sa vama i ljudima iz vaše firme, analizirati vaše potrebe, želje i ideje, a zatim ćemo izabrati jednu od dve najčešće opcije.

Mali HTML sajtovi – prezentacije

Ako nemate potrebu da često menjate sadržaj, napravićemo lepu i praktičnu prezentaciju vašeg biznisa i usluga na nekoliko strana. Pored tekstova i fotografija sajt obično ima kontakt formu, može da sadrži različite interesantne i atraktivne dodatke, ali ga ne možete sami menjati bez poznavanja HTML programiranja. Mada, stojimo na raspolaganju za sve kasnije izmene, dodavanja novih sadržaja, prilagođavanja.

izrada sajtova malih

Izrada CMS sajtova (za lako ažuriranje)

izrada CMS sajtova

Za WordPress ste verovatno čuli. Nastao je kao platforma za blog, na kojoj je svako mogao da objavi svoj internet dnevnik, a zatim je postao globalno popularan kao jedan od najkorišćenijih alata za izradu web sajtova.

WordPress je, što je veoma važno, CMS (Content Management System), što znači da na WordPress sajtu sami možete da, veoma jednostavno, menjate sadržaj. Način je sličan objavljivanju postova na Facebook-u, i potrebna su minimalna uputstva, koja vam, naravno, obezbeđujemo.

Ukoliko, dakle, imate potrebu ili želite da redovno dodajete vesti vezane za vaš biznis, fotografije, da na sajtu vodite blog, ažurirate listu referenci, dozvolite čitaocima da postavljaju pitanja i komentarišu, uz mogućnost da im odgovorite, izabraćemo izradu WordPress sajta. Takođe, dodavanje novih slika u galeriju je umnogome olakšano ukoliko je galerija deo wordpress sajta.

Ažuriranje Wordprss web sajta možete poveriti i nama – nudimo vam sve vrste dogovora, od usluge kompletnog postavljanja SEO optimizovanih sadržaja opremljenih fotografijama, do povremenih kontrola promena koje sami unosite.

Izrada sajtova po gradovima:
Kruševac, Kragujevac, Jagodina, Beograd, …

Obaveštenje za klijente pre početka izrade sajta

  • Ukoliko imate proizvode koji se trebaju dodavati na sajt (e-shop, e-katalog proizvoda, ...) molimo vas da pripremite fotografije proizvoda identičnih dimenzija (u pikselima).
  • Ukoliko to niste u mogućnosti, mi to možemo odraditi za vas uz dodatnu cenu (pogledajte našu uslugu izrade fotografija za sajt).

Koliko košta - koja je cena izrade sajtova? 

Cena izrade sajtova je od 250 evra za jednostavne, male sajtove sa par stranica, ili od 400 pa naviše za wordpress sajtove u kojima je olakšano unošenje izmena, blog tekstova, proizvoda, usluga, slika, … Za cenu onlajn prodavnica pogledajte našu stranicu o tome.

Call Now Button