svg
Close

izrada sajtova za firme

Profesionalni web developement

Čini se da je izrada sajtova za firmu danas, kada su izvesne platforme dostupne, a alati besplatni, jednostavnija nego ikada. Neka vas to ne zavara. Za uspešnu prezentaciju na internetu neophodno je – i znanje, i iskustvo. Podsećamo, na primer, da sajt treba da bude SEO optimizovan, kako bi u pretragama na Google-u bio vidljiv i dobro kotiran. Potrebno je da bude i optimizovan za telefon i tablet, odnosno da web dizajn bude osmišljen tako da se adekvatno prikazuje na danas masovno korišćenim mobilnim uređajima različitih vrsta. Najnovije statistike pokazuju da posete sajtovima sa mobilnih telefona premašuju posete sa kompjutera i laptopova. Sigurno ne želite da vaša prezentacija bude kao hiljade drugih – potpuno originalna rešenja, koja funkcionišu bez problema, može da obezbedi samo dobar programer. Tu su, zatim, pitanja vezana za brzinu učitavanja, domen, hosting, održavanje sajta, bezbednost, dodatne usluge koje nudi provajder…

 

Predlažemo, dakle, da posao izrade sajta prepustite našem profesionalnom timu, koji je spreman da vam pruži kompletnu uslugu i savete, brzo i povoljno. Bićete nam dragi gosti ukoliko želite da se i lično upoznamo, a kod većih projekata i duže saradnje možemo i mi doći do vas. Mada je ovo takav posao da dosta klijenata i ne vidimo uživo, naročito klijente iz Amerike, Švedske, Švajcarske, Australije i ostalih država sa kojima smo sarađivali, i to ne predstavlja nikakvu prepreku da budu zadovoljni i odluče se i za ostale usluge koje nudimo, nakon uspešne  izrade web sajta.

 

Najpre ćemo, zajedno sa vama i ljudima iz vaše firme, analizirati vaše potrebe, želje i ideje, a zatim ćemo izabrati jednu od dve najčešće opcije.

installment plan website
izrada sajtova malih

Mali HTML sajtovi – prezentacije

Ako nemate potrebu da često menjate sadržaj, napravićemo lepu i praktičnu prezentaciju vašeg biznisa i usluga na nekoliko strana. Pored tekstova i fotografija sajt obično ima kontakt formu, može da sadrži različite interesantne i atraktivne dodatke, ali ga ne možete sami menjati bez poznavanja HTML programiranja. Mada, stojimo na raspolaganju za sve kasnije izmene, dodavanja novih sadržaja, prilagođavanja.

Izrada CMS sajtova (za lako ažuriranje)

Za WordPress ste verovatno čuli. Nastao je kao platforma za blog, na kojoj je svako mogao da objavi svoj internet dnevnik, a zatim je postao globalno popularan kao jedan od najkorišćenijih alata za izradu web sajtova.

WordPress je, što je veoma važno, CMS (Content Management System), što znači da na WordPress sajtu sami možete da, veoma jednostavno, menjate sadržaj. Način je sličan objavljivanju postova na Facebook-u, i potrebna su minimalna uputstva, koja vam, naravno, obezbeđujemo.

Ukoliko, dakle, imate potrebu ili želite da redovno dodajete vesti vezane za vaš biznis, fotografije, da na sajtu vodite blog, ažurirate listu referenci, dozvolite čitaocima da postavljaju pitanja i komentarišu, uz mogućnost da im odgovorite, izabraćemo izradu WordPress sajta. Takođe, dodavanje novih slika u galeriju je umnogome olakšano ukoliko je galerija deo wordpress sajta.

izrada CMS sajtova

Trendovi u 2023. kod izrade sajtova

Ručno crtane ikonice

U 2023. već se primećuje trend ručno crtanih ikonica za web dizajn. Nisu perfektno nacrtane, krugovi nisu idealni, kvadrati nemaju prave ivice, kao da je neko crtao na papiru.

Ovo je povezano sa idejom da nam je svima potrebno više pozitive, spontanosti, nečeg što će nam podići raspoloženje, pa ćemo to uklopiti i prilikom izrade sajta.

Originalne i simpatične ikonice daju osećaj unikatnosti i osobenosti.

trend u web dizajnu
plivajuci element u izradi sajtova

Mekane senke i plivajući elementi

Plivajući elementi po jednobojnoj pozadini, kao i mekane senke koje se naziru iza, stvaraju pseudo efekat trodimenzionalnosti kod web sajta. Kreira dubinu na samoj stranici. Može se primenjivati i na tekst, aa ne samo na grafike korišćene u dizajnu.

Mešanje fotografija i grafičkih elemenata

Mešanje fotografije sa ilustracijom ili grafičkim elementom daje jedinstvenu poruku. Izrada ovakve stranice daje šansu celom sajtu da se istakne u masi drugih.

Naravno, neophodno je pažljivo upariti stil sa slikom koju brend želi da ostavi. Od brenda zavisi hoće li se ići sa potpuno opuštenim ili sofisticiranim stilom ilustracija.

grafika i fotografija u webu
belina na stranici sajta

Beli prostor

Belina prostora oko elemenata je u trendu ove 2023. kod izrade sajta. Bilo da je to ram oko slike, prelivanje pozadine u elemente, deo frejmova i sekcija na web stranici.
Ovo je, doduše, trend koji je započeo i ranije, ali se svakako nastavlja. Možemo samo očekivati njegovo kombinovanje sa ostalim detaljima, ali svakako ga treba upotrebiti.

"Web sajt vas predstavlja 24 sata 7 dana u nedelji."
websajt Paul
Paul Cookson
Marketing consultant

VAŠ WEB SAJT JE VAŠ ALAT br. 1 za prodaju i marketing

Naš posao je jednostavan. Tu smo da pomognemo kako bi vi izgledali sjajni, veliki i jedinstveni svuda na internetu.

Call Now Button