svg
Close

Usluge internet marketinga

dokazano povećavaju broj potencijalnih klijenata, prodaju i prihod

SEO (Search Engine Optimization) je kao digitalni marketing supermoć koja omogućuje vašoj web stranici da se probije na vrh pretraživačkih rezultata i ostvari visok promet. To je kao da ste dobili pozivnicu za najbolju zabavu u gradu, a SEO vam je omogućio da budete glavni gosti. Ovo je vaša prilika da pokažete što sve možete, a naš tim stručnjaka za digitalni marketing je tu da osmisli kreativne strategije koje će vašu web stranicu učiniti neodoljivom pretraživačima i korisnicima. Uz našu pomoć, vaša web stranica će postati superjunak digitalnog marketinga – privlačna, relevantna i profitabilna!

1-bg-3

AdWords (Google plaćene reklame) vam omogućava da dođete do šire publike i privučete više posetilaca na vaš web sajt. To je poput postavljanja reklame na najfrekventnijoj ruti u gradu, samo što ovdje imate priliku da vaša reklama bude vidljiva ljudima širem sveta, ili ograničeno samo na vaš grad, region, šta god želite. Uz pomoć našeg tima stručnjaka za digitalni marketing, vaša reklama će biti ciljana prema specifičnoj publici koja je zainteresovana za vaš proizvod ili uslugu. AdWords će vam pomoći da se istaknete na Google pretrazi i da privučete nove klijente, što će vašu web stranicu učiniti još uspešnijom. 

Vođenje naloga na Instagramu uključuje redovno ažuriranje sadržaja, interakciju s publikom, praćenje trendova i analizu podataka kako bi se poboljšala vidljivost i dosegnula ciljna publika. Takođe je važno pratiti smernice i pravila platforme kako bi se osigurala dugoročna uspešnost naloga.

vodjenje Instagram naloga
FB seminar

Kreativni sadržaj i ciljano oglašavanje na Facebooku mogu učiniti čuda za vaš posao, poput rasta prodaje ili privlačenja novih kupaca.

Bustovanje postova na Facebooku će pomoći vašim objavama da se istaknu i dođu do vaše ciljne publike, kao da su na pozornici na kojoj svi žele videti šta imate reći.

Facebook oglašavanje je poput najboljeg prodavca koji radi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, dosežući nove i potencijalne kupce gde god da se nalaze.

U svetu gde se svi trude da privuku pažnju, Facebook oglašavanje je ključni alat koji vam omogućava da istaknete svoj brend i stvorite vernu publiku koja će se vratiti za više.

Youtube oglasi su dostupni za oglašavanje svim vrstama organizacija, bilo da se radi o malim ili velikim firmama, neprofitnim organizacijama, kreativcima, ili bilo kojoj drugoj vrsti organizacije ili pojedinca koji žele promovisati svoje proizvode, usluge, ili ideje putem Youtubea.

Postoji nekoliko vrsta Youtube oglasa koje je moguće koristiti, uključujući TrueView oglase, preroll oglase, display oglase, overlay oglase, sponsored cards oglase, i bumper oglase. Svaka vrsta oglasa ima različite karakteristike i funkcije, što omogućuje oglašivačima da biraju onu koja najbolje odgovara njihovim ciljevima oglašavanja.

U svakom slučaju, oglašivači mogu koristiti Youtube oglase kako bi došli do ciljane publike, povećali svest o svom brendu ili proizvodu, poboljšali angažman publike, i postigli druge marketinške ciljeve.

Linkedin page management

Za firme, LinkedIn je važan alat za izgradnju brenda, povezivanje s klijentima i potencijalnim zapošljenim, kao i za stvaranje kvalitetnih poslovnih veza. Evo nekih ključnih razloga zašto je LinkedIn važan za firme:

  1. Izgradnja brenda: LinkedIn je izvrsno mjesto za izgradnju brenda jer omogućava firmama da kreiraju svoje stranice na kojima mogu objavljivati informacije o svom poslovanju, proizvodima i uslugama te tako privući pažnju ciljane publike.

  2. Povezivanje s klijentima: LinkedIn je idealno mesto za povezivanje s postojećim i potencijalnim klijentima, jer firme mogu objavljivati sadržaj i informacije o svom poslovanju koji mogu privući pažnju publike.

  3. Povezivanje s potencijalnim upošljenima: LinkedIn je takođe odlično mesto za povezivanje s potencijalnim zaposlenicima i privlačenje kvalitetnih kandidata za posao.

  4. Stvaranje poslovnih veza: LinkedIn omogućuje firmama i pojedincima da se povežu s drugim firmama, profesionalcima i stručnjacima iz svoje industrije, što može dovesti do novih poslovnih prilika i saradnji.

TikTok može pomoći firmi u marketingu tako što omogućuje dosezanje ciljane publike, izgradnju brenda, stvaranje angažmana, pokretanje izazova i kampanja, kao i saradnju sa influencerima. Međutim, važno je napomenuti da TikTok nije prikladan za sve vrste firmi i da one trebaju pažljivo razmotriti je li TikTok pravi alat za njihov marketing.

tiktok kontakt adrese
Google mape

Prisutnost na Google mapama izuzetno je važna za sve vrste firmi koje imaju fizičku lokaciju i koje žele privući lokalne klijente. Google mape su jedan od najkorištenijih online alata za pronalaženje mesta, pretraživanje ruta i pronalaženje informacija o firmama u određenom području. 

Povećanje vidljivosti: Google mape su jedan od najčešće korištenih alata za pronalaženje mesta, pa će firme koje su prisutne na mapi biti više vidljive potencijalnim klijentima koji pretražuju područje. Prisutnost na Google mapama omogućuje restoranima, hotelima, ordinacijama, … da se pojave u rezultatima pretraživanja i privuku pažnju novih klijenata.

Olakšano pronalaženje: Prisutnost na Google mapama olakšava potencijalnim klijentima pronalaženje fizičke lokacije firme, što je posebno važno za one koje žele privući lokalne klijente. Potencijalni klijenti mogu koristiti Google mape kako bi pronašli najbližu lokaciju, provjerili radno vreme i druge informacije.

Informacije o formi: Prisutnost na Google mapama omogućuje da se dodaju informacije o proizvodima i uslugama, kontakt podaci, radno vreme, recenzije klijenata i druge važne informacije. 

Mobilni marketing: Mnogi korisnici danas koriste mobilne uređaje za pretraživanje, a Google mape su vrlo popularne aplikacije koje se koriste za pronalaženje lokacija. Prisutnost na Google mapama omogućuje tvrtkama da se pojave u rezultatima pretraživanja i mobilnim aplikacijama te da privuku pažnju korisnika mobilnih uređaja.

Vizuelni identitet firme igra značajnu ulogu u komunikaciji s publikom. On pomaže da se istakne i da bude prepoznatljiv u moru konkurencije. Kada firma ima dobro osmišljen vizuelni identitet, to joj pomaže da se poveže s klijentima i stvori pozitivan utisak o poslovanju. Vizuelni identitet obuhvata sve elemente koji se koriste za stvaranje vizuelne prezentacije firme, kao što su logotip, boje, fontovi, grafički elementi, ambalaža i dr. Ti elementi moraju biti dosledni i usklađeni kako bi se stvorila kohezivna slika o preduzeću. Takođe, vizualni identitet treba biti prilagođen ciljanoj publici kako bi se osiguralo da se postigne najbolji efekat i postigne cilj. U suštini, vizualni identitet je ključan za stvaranje prepoznatljivosti, izgradnju brenda i uspostavljanje uspešnog poslovanja.

NOVAPOLICA-logo

Logo je vizuelni simbol koji predstavlja identitet i poslovanje firme. On je ključan element vizuelnog identiteta i često je prvi utisak koji klijenti imaju o firmi. Logo može biti jednostavan ili složen, sa samo nekoliko elemenata ili sa puno detalja, ali mora biti lako prepoznatljiv i jedinstven. Dobar logo može pomoći preduzeću da se istakne iz mase konkurencije i da bude prepoznatljivo po svom poslovanju. Važno je da logo bude dosledan i primenjen na sve marketinške materijale i kanale, kako bi se stvorila koherentna slika o firmi i poboljšala prepoznatljivost brenda.

Web sajt je jedan od najvažnijih marketinških alata za bilo koju firmu, bilo da se radi o velikoj korporaciji ili malom preduzeću. Prisustvo na internetu danas je neophodno za uspešno poslovanje, a sajt je prvi korak u digitalnoj strategiji. Kvalitetno dizajniran i optimizovan sajt pomaže firmi da se istakne iz mase konkurencije, privuče nove klijente i ojača postojeće odnose. Takođe, sajt predstavlja osnovu za sve druge digitalne marketinške aktivnosti, kao što su SEO, PPC, e-mail marketing, društvene mreže i sl. Zbog toga je važno da svaka firma ima svoj sajt koji je atraktivan, funkcionalan i prilagođen potrebama ciljne publike.

installment plan website

Naša agencija sa ponosom objavljuje svoje zvanično partnerstvo sa vodećim ruskim internet gigantom – Yandexom. Ovo partnerstvo označava početak nove ere za vaše globalno prisustvo, omogućavajući vam da dosegnete milione potencijalnih klijenata širom Rusije i drugih rusko-jezičnih regiona. Sada imate priliku da iskoristite pun potencijal jednog od najbrže rastućih online tržišta na svetu.

U današnjem ubrzanom svetu medicine, informativna prezentacija koja se prikazuje u čekaonicama medicinskih ustanova postaje neprocenjiv alat kako za pacijente tako i za pružatelje zdravstvenih usluga. Ona ima za cilj unapređenje iskustva pacijenata, pružajući im korisne informacije i podršku tokom boravka u čekaonici. Kroz ove dinamične prezentacije, omogućava se pacijentima bolje razumevanje rada, procedura, i najnovijih zdravstvenih smernica. Nudi im se pristup informacijama, smanjuje anksioznost, i unapređuje opštu edukaciju o zdravlju. Uz ovo, video ili slideshow prezentacija takođe služi kao sredstvo promocije vaših usluga, podstičući poverenje i zadovoljstvo pacijenata. 

digitalna cekaonica prezentacija
"Cilj digitalnog marketinga nije samo kako prodati proizvod. Reč je o izgradnji dugoročnih odnosa s kupcima i stvaranju vrednosti za njih."
digitalni Rand
Rand Fishkin
suosnivač Moz-a.

Marketing se promenio više u poslednjih 10 godina nego u prethodnih 100 – izbacivši nas iz doba TV spotova i štampanih oglasa u doba veb sajtova, onlajn video zapisa, društvenih medija i Gugla. Današnji potrošači su povezani na veb 24/7. Odrasli sada provode više od 6 sati dnevno konzumirajući digitalne medije, i to ne računajući one čiji poslovi zavise od interneta.

Kako ove onlajn potrošače pretvoriti u kupce? Uz najbolje ocenjene usluge internet marketinga nagrađivane kompanije za internet marketing. Vaša veb lokacija je verovatno vaša najvažnija marketinška prednost i trebalo bi da služi kao vaš 24/7 prodajni predstavnik. Ali koliko se lako internet prisustvo može organizovati?

Neka vam tim za internet marketing, agencije “Neparno 10” kojaje već poznata kao SEO agencija ali i za ostale oblasti internet marketinga, pomogne da razvijete strategiju onlajn marketinga. Dovedite kvalifikovanije posetioce na vaš web sajt i pretvorili posetioce u potencijalne klijente i kupce. Kontaktirajte nas danas i počnite da dominirate internetom.

Budite pronađeni, primećeni i pridobijte potencijalne klijente i kupce uz usluge internet marketinga vrhunske agencije za internet marketing.

Ljudi trenutno pretražuju internet u potrazi za firmom poput vaše. Hoće li oni pronaći VAS ili nekog od vaših konkurenata? Kontaktirajte našu agenciju već danas i dozvolite nam da vam pokažemo šta možemo da uradimo za vas.

Budite vidljivi

Osvežite online prisutnost i privucite nove klijente uz nas - zajedno gradimo vaš uspeh na internetu!

Call Now Button