svg
Close

Profesionalni fotograf iz našeg tima ima godine iskustva u fotografisanju proizvoda za web sajtove i propagandni materijal. Fotografije na kojima su vaši proizvodi biće visokog kvaliteta i idealni za vaš web sajt, Facebook, Instagram, Pinterest i bilo koje drugo mesto na internetu.

Fotografisanje na vašoj lokaciji. Ne morate da brinete o pakovanju i prenosu proizvoda kod nas. Mi smo mobilni i slikamo u vašem magacinu, firmi, gde vam odgovara. Fotografije proizvoda za sajt su jedna od rastućih usluga danas jer je dokazano u SEO optimizaciji da se sajt sa originalnim a kvalitetnim slikama bolje rangira na Google i dovodi više kupaca firmi.

c
slika proizvoda
proizvod

Povećanje konverzija

Nije tajna - visoko kvalitetna fotografija prodaje proizvod. Kada je ponuda istog proizvoda velika, nekada se odluka za kupovinu zasniva baš na fotografiji.

Uliva sigurnost

Jeste li nekada oklevali da kupite proizvod zbog fotografije niskog kvaliteta? I vaši kupci osećaju isto. Loše slike prete da kupci posumnjaju i u kvalitet proizvoda.

Ojačajte brend

Kvalitetne fotografije su odlika kvalitetnih brendova. Neka posetioci vašeg sajta zapamte vaš brend po kvalitetu u svakom smislu, pa i po fotografijama proizvoda.

Call Now Button