svg
Close

SEO optimizacija za firme - agencija neparno 10

UNIKATNI PRISTUP OPTIMIZACIJI

Strategiju SEO optimizacije naša agencija osmišljava za svakog klijenta posebno, jer po našem dugogodišnjem iskustvu ne postoje dve identične situacije.

Svaki sajt, svaka niša, svaka firma, ima svoje specifičnosti.

SEO agencija
SEO optimizacija Neparno 10

PROSEČNO ZADRŽAVANJE KLIJENATA u našoj SEO agenciji 7 GOD.

Veliki broj klijenata kojima radimo SEO optimizaciju od prve godine našeg postojanja (2014) je još uvek sa nama. Rastemo zajedno i stalno proširujemo vidove saradnje.

SEO je kontinuirani proces

SEO čini niz tehnika i kontinuirani rad sa ciljem da se sajt rangira što bolje na Google pretrazi. Osim na našem agencijskom sajtu, i na blogu o SEO optimizaciji redovno pišemo tekstove o našim iskustvima, SEO vestima i korisnim informacijama vezanim za ovu oblast.

 

SEO optimizacija se radi kontinuirano, i cene su na mesečnom nivou, jer je za sigurnu poziciju na Googlu najbolji konstantan rad na optimizaciji, kako na sajtu tako i van sajta.

SEOoptimizacija eksperti
SEO agencija tim strucnjaka

SEO agencija je tim stručnjaka

Našu SEO agenciju čini tim stručnjaka koji se fokusira na različite delove SEO procesa kako bismo osigurali da vaša web stranica ostvari vrhunske rezultate u pretraživanju. Naš tim se sastoji od stručnjaka za istraživanje ključnih reči, za tehničku SEO optimizaciju, za stvaranje visokokvalitetnog sadržaja i stručnjaka za link building. Na taj način možemo pružiti sveobuhvatan pristup koji će vašu web stranicu dovesti do prvih rezultata pretraživanja i privući veći broj posetilaca.
"Za rangiranje u vrhu Google rezultata nije više dovoljno raditi SEO pomalo. To mora biti vrhunski."
14225514_1201397376549685_6451201060463717673_n
Aleksandar ratković
osnivač SEO agencije

podignite biznis na viši nivo

Uz kvalitetnu SEO optimizaciju, biznis se podiže na viši nivo gde čeka veći broj kupaca i novih klijenata, ali i pomaže da se zadrže stari.

Call Now Button