svg
Close

VIZUELNI IDENTITET

logo

Logo

Osnova vizuelnog dela brenda je logotip. Mora biti originalan, prepoznatljiv, upečatljiv. Takođe mora izazivati asosijacije na emotivnom nivou koje su povezane sa delatnošću i vrednostima firme.

fascikle vizit karte

Fascikle, vizit karte, ...

Kada potencijalni kupac dođe na sajt vaše kompanije, mora brzo i lako doći do informacija koje ga zanimaju. Posetioci sajtova se više ne zadržavaju ukoliko ne dobiju ono što traže u par sekundi.

drustvene mreze

Društvene mreže

Kompanija koja vodi računa o svom vizuelnom identitetu mora imati usaglašene naloge na društvenim mrežama. Stranice na Facebooku, Linkedinu, Instagramu, imaju naslovne slike i sve ostale elemente koji se pamte i odmah prepoznaju.

memorandum

Memorandum

Sve dopise, upite, ponude i ostale dokumente treba pisati na memorandumu firme. On treba biti u skladu sa celim vizuelnim identitetom, da bude prepoznatljiv na prvi pogled.

Emocije i identitet

Odluke o kupovini su emotivne. Koje emocije vaš brend izaziva kod potencijalnih kupaca? Da li su to one prave? Kako firma raste i menja se, menja se i njen identitet. Da li vaš vizuelni identitet odgovara sadašnjem trenutku?

vizuelni identitet
nov vizuelni identitet firme

NOV VIZUELNI IDENTITET

Firma je još uvek nova i tek se uspostavlja vizuelni identitet? Vaša firma menja pristup marketingu i odlučili ste da više povedete računa o brendingu? Stari identitet je “pregazilo vreme” i potreban vam je nov?

Vrednosti i vizija predstavljeni vizuelno

Naš tim kreira prefinjen, inovativan vizuelni identitet brenda. Identifikujemo i vizuelno predstavljamo vrednosti i viziju vaše firme i to prenosimo na vaše buduće klijente i kupce. Sve to pakujemo u celinu tako da je brend prepoznatljiv i konzistentan.

kreativni brend korporacije
"Dizajn je tihi ambasador vašeg brenda."
Paul Rand
Kreator logotipa za IBM, ABC, ...

Prvi utisak o vašoj firmi

Vizuelni identitet je zaslužan za ostavljanje prvog utiska. Neka to bude kako treba, vrhunski odrađeno.

Call Now Button