Vizuelni identitet brenda, firme, kompanije

VIZUELNI IDENTITET

logo

Logo

Osnova vizuelnog dela brenda je logotip. Mora biti originalan, prepoznatljiv, upečatljiv. Takođe mora izazivati asosijacije na emotivnom nivou koje su povezane sa delatnošću i vrednostima firme.

fascikle vizit karte

Fascikle, vizit karte, ...

Kada potencijalni kupac dođe na vaš sajt, mora brzo i lako doći do informacija koje ga zanimaju. Posetioci sajtova se više ne zadržavaju ukoliko ne dobiju ono što traže u par sekundi.

drustvene mreze

Društvene mreže

Kompanija koja vodi računa o svom vizuelnom identitetu mora imati usaglašene naloge na društvenim mrežama. Stranice na Facebooku, Linkedinu, Instagramu, imaju naslovne slike i sve ostale elemente koji se pamte i odmah prepoznaju.

memorandum

Memorandum

Sve dopise, upite, ponude i ostale dokumente treba pisati na memorandumu firme. On treba biti u skladu sa celim vizuelnim identitetom, da bude prepoznatljiv na prvi pogled.

Emocije i identitet

Odluke o kupovini su emotivne. Koje emocije vaš brend izaziva kod potencijalnih kupaca? Da li su to one prave? Kako firma raste i menja se, menja se i njen identitet. Da li vaš vizuelni identitet odgovara sadašnjem trenutku?

vizuelni identitet
nov vizuelni identitet firme

NOV VIZUELNI IDENTITET

Firma je još uvek nova i tek se uspostavlja vizuelni identitet? Vša kompanija menja pristup marketingu i odlučili ste da više povedete računa o brendingu? Stari identitet je „pregazilo vreme“ i potreban vam je nov?

Vrednosti i vizija predstavljeni vizuelno

Naš tim kreira prefinjen, inovativan vizuelni identitet brenda. Identifikujemo i vizuelno predstavljamo vrendosti i viziju vaše firme i to prenosimo na vaše buduće klijente i kupce. Sve to pakujemo u celinu tako da je brend prepoznatljiv i konzistentan.

kreativni brend korporacije
"Dizajn je tihi ambasador vašeg brenda."
Paul Rand
Kreator logotipa za IBM, ABC, ...

Prvi utisak o vašoj firmi

Vizuelni identitet je zaslužan za ostavljanje prvog utiska. Neka to bude kako treba, vrhunski odrađeno.

Call Now Button