Izrada kompletne digitalne strategije

Mi osmišljavamo kompletnu digitalnu strategiju

SEO optimizacija

Svaka treća pretraga Google na mobilnom ima za cilj pronalaženje informacija o robama ili uslugama.

Korisničko iskustvo

Kada potencijalni kupac dođe na vaš sajt, mora brzo i lako doći do informacija koje ga zanimaju. Posetioci sajtova se više ne zadržavaju ukoliko ne dobiju ono što traže u par sekundi.

Online oglašavanje

Društvene mreže

Prosečna osoba danas provodi preko dva sata dnevno na društvenim mrežama. Vaš brend mora biti prisutan kako bi vas kupci imali u vidu.

Brend i PR

Podizanje svesti o brendu je za 30% uspešnije ukoliko se brend pojavljuje na prvoj strani Google rezultata za relevantne reči i izraze.

Analiza konkurencije

Cilj je vaša zarada

Glavni cilj je da iskoristimo internet potencijale u punoj snazi. Baš kako odgovara vašem brendu i proizvodima odnosno uslugama koje nudite, pomažemo da doprete do novih kupaca i klijenata i uvećate prihode.

Jedan segment nije ništa

Osloniti se samo na izradu statičnog sajta koji se ne menja nikada, ili samo na Google oglašavanje, ili na Facebook, ne predstavlja mnogo. Od ukupnog potencijala vi tako dopirete samo do 20 ili 25% potencijalnih kupaca. Mi vam pomažemo da svi koji mogu biti zainteresovani za to što nudite, čuju za vas i imaju mogućnost da vas kontaktiraju.

razvili smo digitalni instinkt

Mnogi počinju da sarađuju sa nama kao mali preduzetnici i nakon par godina postaju velike firme. Kroz dugogodišnje iskustvo razvili smo instinkt koji nam govori u kom pravcu da razvijamo online nastup za klijente. Idemo ispred vremena. A na webu, vreme teče brže nego inače.

"Strategija je ono čime se uspešni razlikuju od konkurenata. Ne morate da budete bolji od drugih ali morate da budete drugačiji."
Michael_Porter_2017
Michael Porter
prof ecc i konsultant

iskoristite sve potencijale interneta

Naš posao je jednostavan. Tu smo da pomognemo kako bi vi izgledali sjajni, veliki i jedinstveni svuda na internetu.

Call Now Button