svg
Close

Digitalna čekaonica

Izrada slideshow ili video prezentacije za vašu čekaonicu

Da li biste želeli profesionalnu projekciju slajdova na ekranu ili televizoru u čekaonici, ali nemate vremena da je organizujete? Možemo da napišemo, dizajniramo i napravimo slajd šou po meri za vašu lekarsku praksu, ordinaciju, apoteku, …

U današnjem svetu medicinske prakse, informacija je ključna, kako za pacijente tako i za pružatelje zdravstvene usluge. Kako biste unapredili iskustvo svojih pacijenata i pružili korisne informacije, predlažemo kreiranje informativne video prezentacije ili slideshowa koji će se prikazivati na ekranima u vašim čekaonicama.

digitalna cekaonica prezentacija

Sadržaj koji se može prikazivati pacijentima koji čekaju

Dobrodošlica i Logo – Vaša video prezentacija može početi sa srdačnim pozdravom i prikazivanjem loga vaše medicinske ustanove kako biste odmah stvorili prepoznatljivost.


Osnovne Informacije –
Neka prvi segment bude posvećen osnovnim informacijama o vašoj medicinskoj praksi, kao što su radno vreme, kontakt podaci, i dostupne usluge.


Uputstva za Pacijente
-Prikazivanje koraka koje pacijenti trebaju slediti pri prijemu, kao što su popunjavanje formulara, upisivanje u red čekanja, ili korišćenje digitalnih usluga za zakazivanje termina.


Usluga koje nudite –
 Ovaj deo prezentacije može detaljno predstaviti različite usluge koje nudite, uključujući specijalnosti lekara, dijagnostičke procedure, i terapeutske tretmane.


Edukativni Segmenti
– Ovo je idealna prilika za pružanje korisnih informacija i edukaciju pacijentima o raznim aspektima zdravlja. Možete uključiti segmente o prevenciji bolesti, zdravim stilovima života, i uputama o uzimanju lekova.


Iskustva
pacijenata – Prikazivanje svedočenja ili priča pacijenata koji su zadovoljni vašim uslugama može stvoriti dodatno poverenje i olakšati nervozu drugih pacijenata.


Novosti i Obaveštenja
-Ažuriranje sa najnovijim vestima i događajima u vašoj praksi, kao i o važnim promenama u zdravstvenim smernicama ili uslugama.


Kontakt i Pitanja
Na kraju prezentacije, navedite kontakt informacije za pacijente koji imaju dodatna pitanja ili žele da zakazuju termine. Ne zaboravite website koji će upamtiti i posetiti ga i od svoje kuće.

Pozitivni efekti digitalne čekaonice

Video prezentacije u čekaonicama medicinskih ustanova donose niz pozitivnih efekata, kako za pacijente tako i za zdravstvene radnike. Evo nekoliko ključnih prednosti ovakvih prezentacija:

  1. Informisanost pacijenata: Pacijenti će biti bolje informisani o uslugama, procedurama i radu prakse, što će im pomoći da se osećaju sigurnije i znaju šta mogu očekivati.

  2. Smanjenje anksioznosti: Edukativni sadržaji u prezentaciji mogu pomoći u smanjenju anksioznosti pacijenata. Bolje razumevanje procesa i očekivanja može smanjiti strah i nervozu.

  3. Bolje razumevanje zdravlja: Informacije o prevenciji bolesti, zdravim stilovima života i uzimanju lekova mogu poboljšati razumevanje zdravstvenih problema među pacijentima.

  4. Poverenje i zadovoljstvo: Prikazivanje pozitivnih iskustava drugih pacijenata može povećati poverenje i zadovoljstvo pacijenata prema vašoj praksi.

  5. Ušteda vremena i efikasnost: Informacije o procedurama pri prijemu i zakazivanju termina mogu smanjiti broj pitanja koje pacijenti postavljaju osoblju, što dovodi do bolje organizacije i uštede vremena.

  6. Marketing i promocija: Video prezentacije takođe služe kao marketinški alat za promociju vaših usluga i specijalnosti lekara.

  7. Smanjenje čekanja: Edukacija o tome kako da se efikasno koriste digitalne usluge za zakazivanje termina može smanjiti gužve u čekaonici i ubrzati procese.

  8. Aktuelne informacije: Obaveštenja o novostima i promenama u vašoj praksi pomažu da pacijenti budu ažurirani o važnim informacijama.

  9. Bolja organizacija i efikasnost prakse: Smanjenje potrebe za ponavljanjem istih informacija osoblju oslobađa vreme i resurse za druge zadatke.

  10. Pozitivan utisak: Uvođenje video prezentacije u čekaonicu može stvoriti pozitivan utisak o vašoj praksi, pokazujući da brinete o informisanju i udobnosti pacijenata.

Ove prednosti zajedno doprinose boljem iskustvu pacijenata, povećavajući njihovo zadovoljstvo i poverenje u vašu medicinsku ustanovu. Takođe, olakšavaju procese rada i pružaju alat za promociju vaših usluga.

Call Now Button