svg
Close

Pomažemo da iskoristite internet za rast vašeg biznisa!

UPOZNAJTE NAS

O nama

Rani počeci

Osnivač digitalne agencije „Neparno 10“, Aleksandar Ratković, računarima i programiranjem počeo je da se bavi još krajem 80-tih godina prošlog veka, na svom Commodore 116, koji je imao ukupnu memoriju manju od bilo koje MP3 pesme ili fotografije, danas.

 

90-tih godina prošlog veka radi u marketingu na TV i radiju.

 

Ranih 2000-tih počinje da razvija svoje sajtove, SEO optimizuje ih za Google, i hobi polako postaje nova profesija.  Stiče stalne klijente uglavnom iz Amerike, ali i širom sveta, kroz freelancing, dok paralelno razvija svoj blog o SEO optimizaciji na srpskom, iako je ovde to još uvek bio pionirski poduhvat.

Neparno 10

Kako je potražnja za SEO uslugama počela da raste i u Srbiji, otvara Neparno 10, i zajedno sa timom ljudi počinje da pomaže i domaćim firmama da se njihovi sajtovi pojavljuju na prvoj Google strani. 10 jer se skupilo 10 godina SEO iskustva, i jer klijente dovodimo u prvih 10 na Google, a Nepano 10 jer ostvarujemo i nemoguće.

 

Osim SEO optimizacije, delatnost se širi i na društvene mreže i celokupan digitalni marketing. Tim se širi stručnjacima za sve uže specijalnosti. Kod nas niko nije stručnjak za sve – svako ima svoju nišu kojoj je maksimalno posvećen.

Malo statistike kako bi znali više o tome ko smo i koliko vredimo.

i više klijenata do sada
0
godina iskustva
0
država odakle su klijenti
0
članova tima
0

Naše reference

sothebys
BEF-lawyer-Logo-1
logo
reference
logo-zlatar-stevanovic
profilepicture
logo-150x150
high performance
Promogradnja
LOGO
Simen-gromobrani-Jagodina-Dobrodosli
vivusmed
ref-zastitna
Screenshot 2022-04-12 at 18.18.48
reference-limousine
logo-psihobata
logo
ref-oxfordlogo
cropped-logo250-1
cropped-logo-1
cropped-logo_new
logo (1)
ref-3mtaxi
download
svetplus_logo_v1
Screenshot 2022-04-12 at 17.59.36
Screenshot 2022-04-12 at 18.02.05
logo
Unknown
Unknown
Unknown
Unknown
it-gimnazija
logo_arhimed_251x160
officina concept
Benitex
vasa kuca zdravlja

MISIJA

Naša misija je duboko usađena u naše strateško pristupanje digitalnom marketingu, težnju ka održivom rastu i stvaranju vrednosti za brendove naših klijenata. Mi smo više od obične agencije – mi smo partneri koji vas podržavaju u svakom koraku putovanja vašeg brenda ka uspehu.

Kroz pažljivo razvijane strategije digitalnog marketinga, mi ne samo da povećavamo vašu prisutnost na mreži, već i stvaramo trajnu vrednost za vaš brend. Naš pristup je temeljen na dubokom razumevanju vaše industrije, ciljne publike i konkurencije, što nam omogućava da kreiramo personalizovane planove koji odražavaju vaše jedinstvene potrebe i ciljeve.

Naš cilj nije samo da ostvarimo trenutne uspehe, već da radimo zajedno sa vama kako bismo postigli održiv rast koji će dugoročno koristiti vašem poslovanju. Mi smo posvećeni podršci vašem brendu u izgradnji lojalne publike, povećanju prepoznatljivosti i unapređenju reputacije.

Naša misija je takođe podržana timom stručnjaka koji su posvećeni vašem uspehu. Radimo sa strašću i predanošću kako bismo bili vaši pouzdani partneri, obezbeđujući vam ne samo marketinšku ekspertizu, već i pravi partner koji će vas podržati u svakom izazovu i pružiti vam alate za ostvarivanje vaših poslovnih ciljeva.

Naša vizija je da vaš brend raste, razvija se i postane prepoznat kao lider u vašoj industriji. Naša misija je da vas vodimo putem ka toj viziji, obezbeđujući vam strateški digitalni marketing koji će vam omogućiti održiv rast i stvaranje vrednosti za vaš brend. Mi nismo samo agencija – mi smo vaši partneri u uspehu.

PRO BONO

Vodimo računa o ekologiji. Zato nam je bilo zadovoljstvo da pomognemo NGO “Ekološka disciplina” u njihovom digitalnom nastupu.

ŠTA KORISTIMO ZA RAD?

Operativni sistem:

Za rad koristimo računare sa Linux operativnim sistemom ili Apple sa iOS sistemom. 

Apple iOS

Apple

iOS operativni sistem

Linux

Linux

Alati:

Google Search Console
Bing wmt
Yandex webmasters tools
SEObillity
Statuscake

Iskoristite internet na pravi način!

Call Now Button