Pomažemo da iskoristite internet za rast vašeg biznisa!

UPOZNAJTE NAS

O nama

Rani počeci

Osnivač digitalne agencije „Neparno 10“, Aleksandar Ratković, računarima i programiranjem počeo je da se bavi još krajem 80-tih godina prošlog veka, na svom Commodore 116, koji je imao ukupnu memoriju manju od bilo koje MP3 pesme ili fotografije, danas.

Nakon par godina, pravi dužu pauzu, te se vraća kompjuterima kada je internet zaživeo kod nas. Razvija svoje sajtove, SEO optimizuje ih za Google, i hobi polako postaje izvor zarade. Napušta mesto u državnoj službi kako bi se internetu posvetio u potpunosti. Stiče stalne klijente uglavnom iz Amerike, ali i širom sveta, kroz freelancing, dok paralelno razvija svoj blog o SEO optimizaciji na srpskom, iako je ovde to još uvek bio pionirski poduhvat.

Neparno 10

Kako je potražnja za SEO uslugama počela da raste i u Srbiji, otvara Neparno 10, i zajedno sa timom ljudi počinje da pomaže i domaćim firmama da se njihovi sajtovi pojavljuju na prvoj Google strani. 10 jer se skupilo 10 godina SEO iskustva, i jer klijente dovodimo u prvih 10 na Google, a Nepano 10 jer ostvarujemo i nemoguće.

Malo statistike kako bi znali više o tome ko smo i koliko vredimo.

0
i više klijenata do sada
0
godina iskustva
0
država odakle su klijenti
0
članova tima

Naše reference

BEF-lawyer-Logo-1
logo-zlatar-stevanovic
hidrokolon
profilepicture
logo-150x150
logo (2)
LOGO
Simen-gromobrani-Jagodina-Dobrodosli
jabukagloster
ref-zastitna
reference-limousine
logo-psihobata
logo
ref-oxfordlogo
cropped-logo250-1
cropped-logo-1
cropped-logo_new
logo (1)
ref-3mtaxi
download
svetplus_logo_v1

Iskoristite internet na pravi način!