svg
Close

Vođenje naloga na društvenim mrežama za firme

kupci SU NA mrežama

Uspešan biznis mora biti tamo gde su kupci i klijenti. Danas se bez aktivnog prisustva na društvenim mrežama (socijalnim mrežama kako ih dosta ljudi, pogrešno zove) ne može reći da firma koristi sve kanale promocije. „Deo kolača“ ostaje firmama koje su ovo već shvatile.

Obzirom na veoma veliko iskustvo koje stručnjaci u našem timu imaju sa društvenim medijima, možete se potpuno osloniti da ćemo mi ovaj kanal komunikacije i promocije koristiti u vašem najboljem interesu.

social media management
social-fb200220-v2

Vođenje i održavanje naloga na društvenim mrežama

Nudimo uslugu vođenja naloga vaše firme na Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, LinkedIn mrežama. U dogovoru sa vama, naš tim otvara naloge, vrši sva neophodna podešavanja i kreće sa svakodnevnom aktivnošću na svih 5 mreža. Ciljevi su promovisanje vaše firme kao brenda (i brendova proizvoda ukoliko je to potrebno), širenje vesti o vašem biznisu, ostvarivanje većeg i aktivnijeg prisustva usmerenog prema potencijalnim novim klijentima/kupcima. Na stručna pitanja koja dobijemo od posetilaca na ovaj način, odgovaramo u vaše ime samo u dogovoru sa vama.

Ukoliko je vaš biznis specifičan i ima nešto drugačije potrebe i mogućnosti promocije, paket možemo modifikovati uključivanjem Flickr, Youtube, Vimeo ili neke usluge koju nismo naveli a spada u grupu društvenih mreža ili medija. Takođe, ukoliko nemate svoj logo, nudimo i izradu logotipa, izradu fotografija i svega što je neophodno.

Profesionalno vođenje stranica - agencija Neparno 10

Mesečni paket usluge obično uključuje aktivnost tri do sedam puta nedeljno, bilo objavljivanjem tvitova, statusa, postova, bilo dodavanjem i privlačenjem novih pratilaca, ili neke druge aktivnosti koja je u skladu sa najnovijim svetskim praksama iz ove oblasti modernog profesionalnog marketinga i PR-a.

Za firme koje imaju ljudski potencijal da sami vode naloge na društvenim mrežama ali im je potrebna obuka kako bi to radili na profesionalni način sa što boljim efektom, pripremili smo obuku.

Vođenje Facebook stranice

Profesionalna Facebook stranica je danas neophodnost za svaki ozbiljan biznis. Neparno 10 tim vam pomaže u tome. Ovo je mreža koja je u samom vrhu sa posetama te je za brending ali i za privlačenje novih kupaca i klijenata izuzetno važna. Takođe, obaveštavanje stari, i stalnih kupaca je lakše preko ovog efikasnog kanala moderne komunikacije. Stoga, održavanje Facebook stranica je jedna od najpopularnijih usluga za koju se naši klijenti odlučuju.

instagram za brendove
vodjenje Instagram profila

Vođenje Instagram i Linkedin profila

Ukoliko vaš biznis ima potencijal vizuelnih elemenata (hrana, ugostiteljstvo, automobili, moda, …) ili se usluga koju nudite može iskazati kroz zanimljive grafike, Instagram ne treba propustiti. Mi vodimo Instagram profil za vas, osmišljavamo i iztrađujemo grafike, objavljujemo ih nekoliko puta nedeljno ili svakodnevno, u zavisnosti od dogovora sa vama. Instagram je po broju korisnika već pretekao Facebook, a po B2B ostvarenim kontaktima je u rangu sa Fejsbukom. Vođenje Instagram profila je u skorije vreme sve češči upit koji dobijamo, odmah iza SEO optimizacije i održavanje Facebooka.

Ukoliko se klijent odluči i za Facebook i za Instagram, što se tiče cene, odobrava se popust.

 

Linkedin je profesionalna mreža i tu se očekuje da svaka ozbiljna firma ima svoju stranu. Nećete dobiti posete i lajkove kao na Fejsbuku ali će vam potencijalna publika biti profesionalci u svom poslu – menadžeri, vlasnici drugih firmi, direktori, kao i lekari, inženjeri, i stručnjaci u raznim oblastima. Aktivnost na ovoj mreži je neophodna ukoliko želite doži do više ovakvih ljudi, ukoliko su neki od njih vaša ciljna grupa. Vaš potencijalni poslovni partner će takođe, verovatno proveriti kako ste zastupljeni na Linkedinu. Zato Neparno 10 nudi uslugu Održavanje Linkedin stranice za firme, i pomaže vam da se i tu predstavite u najboljem svetlu.

“Društvene mreže nisu samo medij. One su ključ za uspešno stvaranje emotivnih veza ljudi sa brendovima.”
david
David Alston
VP of marketing in Radian6

Budite prisutni tamo gde su vaši kupci

Nalog na Fejsbuku u Srbiji ima 89% korisnika interneta.

Call Now Button