svg
Close

By admin 30/12/2015 In Blog

Google i Neparno 10, besplatno za firme

Ne znate koliko ljudi posećuje vaš sajt?

Pomažemo vam da unapredite poslovanje, besplatno.
Instaliraćemo za vaš sajt, ukoliko želite, alat Google Analytics i podesiti ga tako da na e-mail adresu redovno dobijate veoma korisne izveštaje o broju, vrsti poseta i aktivnosti posetilaca.

besplatno pracenje poseta sajtu

Zašto je to važno?

Uložili ste novac u biznis sajt i postavili ste ga na internet, sa namerom da informišete javnost i promovišete svoje proizvode i usluge. Praćenje poseta sajtu, nakon toga, je neophodno, kako biste znali postoji li reakcija i kakva je, da li ste postigli cilj i koje još korake treba da preduzmete.

Ko su posetioci sajta i koliko ih ima, odakle su došli, na kojoj strani i koliko dugo su se zadržali, da li su na sajtu prvi put ili su ga već ranije posetili… sve te i mnoge druge zanimljive informacije možete prikupiti veoma jednostavno. Kada ih dobijete, moći ćete delove sajta da obogatite podacima, fotografijama, neke druge izmenite, pojačate kampanju na društvenim mrežama ili drugim mestima… i vaš sajt će na najbolji način služiti svojoj svrsi.
Ako ne znate kako da pratite posete ili nemate vremena da naučite – tu smo da vam pomognemo.
Kompanija Google obezbedila je set alata Google Analytics besplatno.
U agenciji Neparno 10 odlučili smo da im se pridružimo. Naš jedini uslov je da je u pitanju sajt firme, a ne fizičkog lica.

Besplatno podešavanje analize poseta vašem sajtu

Ukoliko želite, dakle, za vaš sajt ćemo kreirati nalog tako da redovno, automatski, na e-mail dobijate izveštaje Google analitike. Dovoljno je da nam dostavite adresu sajta i vašu (bilo koju) e-mail adresu.
Ukoliko želite sami da pratite Google analitiku svog sajta morate imati Gmail nalog, a mi ćemo instalirati sva neophodna podešavanja i daćemo vam uputstva. (Nije nam potrebna, naravno, šifra, odnosno password za vaš Gmail nalog).

besplatna statistika Google analitika

Google Analytics je najbolja i najpopularnija platforma u svojoj kategoriji – iskoristite priliku da uz pomoć interesantnih grafikona i značajnih statističkih podataka upoznate posetioce vašeg poslovnog sajta. Oni su kupci ili potencijalni kupci i korisnici vaših proizvoda i usluga.

Kontaktirajte nas

    Leave a reply

    Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

    Call Now Button