Facebook oglašavanje cena

Platforma za Facebook oglašavanje koristi visoko efikasan sistem ciljanja koji može identifikovati vašeg idealnog kupca. Sa veoma visokom preciznošću može da se cilja publika koja će videti vaš oglas, stranicu ili objavu na ovoj društvenoj mreži. Možete ciljati bilo koga. Šta god prodavali, naći ćete kupca koji želi ili treba vaš proizvod!

Na primer, njihova interesovanja, starost i lokacija, su elementi koji se mogu targetirati. Danas nema mnogo veb lokacija na kojima nije instaliran Facebook Piksel, kategorizujući interese korisnika. Imajući ovo u vidu, naša agencija koristi stručnost kako bi povećala verovatnoću prodaje vašem biznisu. Omogućavamo da vaš oglas vide kupci za koje je verovatnije da će trebati i da su zainteresovani za vaše proizvode ili usluge.

Facebook Remarketing

može imati VELIKI uticaj na biznis. Pružanje trenutnih rezultata – jer je kupac koji je prethodno posetio vašu veb stranicu ili stupio u interakciju s vašim oglasom za 70% verovatnije da će izvršiti konverziju i kupiti! I to zbog snage moćnog Facebook Pikela. Instalirajući ga na vašu veb lokaciju ili u aplikaciji, možemo ga koristiti za podsticanje vašeg poslovanja na TAKO način:

Ciljanjem bilo koga ko je posetio vašu veb stranicu u poslednjih 180 dana. Ovo je fantastično ako želite da ponovo angažujete ljude koji su možda zaboravili na vas ili podsetite nedavne posetioce veb stranice na proizvode koje su pregledali, a još nisu kupili.

Facebook oglašavanje

Cena naših usluga za Facebook oglašavanje počinje od 70 evra mesečno. Javite se sa idejom reklamiranja, kako bismo pripremili konkretnu ponudu za vas.

Call Now Button