svg
Close

Dizajn i izrada logotipa

100+ happy clients can't be wrong

Najbolji logo priča jednostavnu priču

Profesionalni logo dizajn

Vaš logo dizajn je prvo sa čim kupci i klijenti imaju šansu povezati se emotivno.

logo

Folije za domaćinstvo.

Ovaj logo je odraz suštine delatnosti našeg klijenta – rol folija u različitim veličinama.

Inspirisan idejom da folije zadrže svežinu hrane, logo je oblikovan u obliku kombinacije malog i velikog kruga. Ova asocijacija simbolizuje i raznovrsnost proizvoda koji su prilagodljivi potrebama svih korisnika, bilo da se radi o manjim ili većim količinama.

Zelena boja, kojom je logo ispunjen, pažljivo je odabrana kako bi unela osećaj svežine i prirodnosti u dizajn. Kroz nijanse zelene, logo sugeriše na svežinu hrane koja se čuva u ovim rol folijama, ističući na taj način prednosti proizvoda našeg klijenta.

BOJE

        

#000000

        

#008037

Rilpak logo
reportness logo

LOGO

Alat za slanje izveštaja.

Logo za američki startup čiji je glavni proizvod web alat za slanje izveštaja. 

U nazivu Reportness izdvojili smo REPORT (izveštaj) kao nešto čime alat barata.

Ikonica ispred je avion od papira, spreman da poleti, baš kao i izveštaj ljudi koji koriste alat. Izveštaji na koje smo navikli su otkucani na papiru, a slanje alatom je lagano kao ovaj avion.

BOJE

        

#000000

        

#d30a0a

logo

Prodaja i montaža gromobrana.

Logo za Simen doo, vodeću firmu u prodaji gromobrana, koji simbolizuje sigurnost, snagu i profesionalnost. Kombinacija crvene, crne i bele boje pruža snažan vizuelni utisak – crvena predstavlja energiju i zaštitu, crna označava pouzdanost i stabilnost, dok bela simbolizuje čistoću i bezbednost. Zgradom kao simbolom naglašavamo oslonac i zaštitu koju Simen doo pruža svojim klijentima. Ovaj logo odražava visok nivo pouzdanja i kvaliteta, čineći ga idealnim izborom za predstavljanje kompanije koja se bavi ovako važnom delatnošću.

Simple Pricing Options

cena

LOGO IZRADA

500€

Trusted by

Još neki od logotipa koje smo osmislili

Looking for a custom solution?

Let's talk!

The form above requires Elementor Pro. You can, of course, use any other free contact form plugins like Contact form 7 or WPForms.

Call Now Button