svg
Close

By admin 22/09/2018 In Blog, Drustvene mreze

Uskoro nevidljivi hashtagovi

TechCrunch je otkrio da Instagram priprema zanimljivu novinu. Radi se na tome da se profilima omogući da postavljaju skrivene haštagove. Ovo bi se obavljalo kroz nov, “Hashtag selector tool”, i moglo bi da se izabere koje hashtagove će svi videti, a koji će biti samo za Instagram algoritam. Ovo bi trebalo da pomogne poslovnom nalozima i SEO agencijama koje vode naloge na društvenim mrežama, pa i na ovoj mreži. Veliki broj vidljivih tagova, nekako kvari sliku objave, a ovako će se ostaviti, recimo jedan ili dva da budu svima vidljivi, ali dvadesetak ostalih bi pomoglo veće organic reachu.

Naročito je bitno prilikom vođenja Instagram profila, kako za firme tako i za poznate ličnosti. Bilo one iz oblasti šoubiznisa, politike, ili nečeg trećeg.

4 Comments

 • Nevena September 25, 2018

  Ta novina bi bila super. SEO optimizacija se ne bi zakomplikovala ali bi profili izgledali mnogo bolje.

  Reply
 • Ljiljana October 16, 2018

  Nadam se da će zaživeti. Po mom mišljenju odlična novina.

  Reply
 • Vladimir November 21, 2018

  Ono što meni nije jasno je pošto u tekstu stoji da će nevidljive haštagove videti samo Instagram algoritam, da li to znači da ih Google neće videti pa onda neće imati uticaj na SEO Optimizaciju. Ili se varam.

  Reply
 • Ilija December 25, 2018

  To bi bilo fino. Mnogo hashtagova daje utisak pretrpanosti i nereda, tako da odabrati one koji će se videti je dobra novina.

  Reply

Leave a reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Call Now Button