svg
Close

By Tamara Rašić 24/03/2023 In Blog

Tri alata za bezbednost društvenih mreža koji će čuvati vaše naloge

Bez obzira koliko pažljivo pratite svoje društvene kanale, ne možete da ih nadgledate 24 sata dnevno — ali softver može. Evo nekih od naših omiljenih alata za bezbednost društvenih mreža.

Kada je u pitanju vođenje naloga na društvenim mrežama, ova tri alata mogu biti od velikog značaja i pomoći u očuvanju sigurnosti.

Hootsuite

Sa platformom za upravljanje društvenim mrežama kao što je Hootsuite, članovi tima nikada ne moraju da znaju podatke za prijavu za bilo koji nalog na društvenoj mreži. Možete da kontrolišete pristup i dozvolu, tako da svaka osoba dobija samo pristup koji joj je potreban.

Ako neko napusti kompaniju, možete da onemogućite njegov nalog bez potrebe da menjate sve lozinke za društvene mreže.

Hootsuite je takođe efikasan alat za društveno praćenje koji vas drži ispred pretnji. Praćenjem društvenih mreža u potrazi za pominjanjem vašeg brenda i ključnih reči, odmah ćete znati kada se pojave sumnjivi razgovori o vašem brendu.

Recimo da ljudi dele lažne kupone ili lažni nalog počinje da tvituje na vaše ime. Videćete tu aktivnost u svojim strimovima i možete da preduzmete akciju pre nego što vaši klijenti budu prevareni.

ZeroFOX

ZeroFOKS je platforma za sajber bezbednost koja obezbeđuje automatizovana upozorenja o:

  • opasan, preteći ili uvredljiv društveni sadržaj koji cilja vaš brend
  • zlonamerne veze objavljene na vašim društvenim nalozima
  • prevare usmerene na vaše poslovanje i klijente
  • lažni nalozi koji lažno predstavljaju vaš brend

Takođe pomaže u zaštiti od hakovanja i phishing napada.

BrandFort

BrandFort može pomoći u zaštiti vaših naloga na društvenim mrežama od neželjenih i phishing komentara i drugih problema sa moderacijom sadržaja.

Zašto su neželjeni komentari bezbednosni rizik? Oni su vidljivi na vašim profilima i mogu navesti legitimne pratioce ili zaposlene da kliknu na sajtove za prevaru. Moraćete da se nosite sa posledicama, iako niste direktno delili neželjenu poštu.

Zašto su neželjeni komentari bezbednosni rizik? Oni su vidljivi na vašim profilima i mogu navesti legitimne pratioce ili zaposlene da kliknete na sajtove za prevaru. Moraćete da se nosite sa posledicama, iako niste direktno delili neželjenu poštu.

Leave a reply

Call Now Button