svg
Close

By Tamara Rašić 24/01/2023 In Blog

Saveti za marketing na društvenim mrežama za mala preduzeća 2023

U današnje vreme, ukoliko vas nema na društvenim mrežama, kao da ne postojite. Ovo jednako važi za vođenje poslova na ovim platforma i ističe se bitnost toga. Ukoliko treba da predstavite neki proizvod/uslugu neophodno je da imate dobru strategiju na društvenim mrežama. Evo nekoliko saveta za marketing na društvenim mrežama za mala preduzeća u 2023. godini:

  1. Svaka platforma ima svoju svrhu i zato je treba dobro proučiti i videti šta u vezi Vašeg proizvoda/usluge možete predstaviti na njoj.
  1. Odredite koja je Vaša ciljna grupa kako biste znali na kojoj platformi treba najviše da se istaknete. Nije na odmet biti aktivan svuda, jer ćete tako biti informisani o mnogim stvarima.
  1. Kako biste podigli svest o Vašem proizvodu/usluzi neophodno je da budete stalno aktivni(redovno objavljivanje storija, objava, video snimaka).
  1. Obavezno postavite cilj koji želite postići oglašavanjem na društvenim mrežama kako biste usmerili svoje akcije ka njemu. Na osnovu postavljenih ciljeva mogu se pratiti rezultati i da li se napreduje ili ne.
  1. Sve vreme morate da se informište, da učite i da testirate sve moguće opcije koje platforme društvene mreže nude.
  1. Proučavajte konkurenciju i učite od nje, ali ostanite jedinstveni. Možete naći inspiraciju kako da unapredite Vaše poslovanje.
  1. Linkedln i Twitter su platforme koje uglavnom svi koriste i svakako treba biti aktivan na njima.
  1. Uspostavite kontakt sa pratiocima i zamolite ih da izbace sliku ili video i označe Vaš brend. To je dobra vrsta reklame.
  1. Ukoliko želite da povećate broj pratilaca i ljudi koji će posetiti Vaš profil i saznati šta nudite u vezi Vašeg proizvoda/usluge neohodno je da koristite plaćene reklame. Tako će se u velikoj meri podići svest o Vašem brendu.
  1. Neophodno je da i Vi sami budete deo društvenih mreža i vidite kako koja funkcioniše, šta Vas lično zanima, šta najviše zanima druge pratioce, šta zapravo prolazi na društvenim mrežama.

Leave a reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Call Now Button