svg
Close

By admin 13/12/2015 In Blog, Drustvene mreze

Hootsuite alat za društvene mreže

Više od deset miliona ljudi širom sveta koristi Hootsuite – najpopularniju platformu za upravljanje nalozima na društvenim mrežama. Ako se ima u vidu gotovo neverovatna činjenica da Hootsuite koristi i preko 800 kompanija sa liste Fortune 1000, jasno je da nije u pitanju samo “jedan od alata”.


Hootsuite - Social Relationship Platform

Hootsuite – korak dalje u poslovanju

Iako ima i besplatnu verziju za pojedince, Hootsuite je alat projektovan da pomogne kompanijama, ustanovama, agencijama, vladinim kancelarijama… Platforma koja se instalira na računar, u zavisnosti od složenosti zahteva i obima poslovanja, omogućava različite nivoe pomoći u upravljanju aktivnostima na društvenim mrežama. Prednosti ovakvog rešenje su brojne.

Brže i ciljano angažovanje na društvenim mrežama

Omogućen je odgovor na poruke, svako pominjanje kompanije ili brenda, i komentare, sa jednog mesta, sa iste komandne table (dashboard-a) uz pomoć samo jednog klika, od strane bilo kog člana tima.
Jednostavno se identifikuju uticajne osobe (influenseri) i potencijalni kupci i korisnici važni za biznis, koji se zatim mogu pratiti, a lista sa njihovim podacima se može kreirati, importovati i šerovati.
Za uobičajena pitanja na društvenim mrežama mogu se napraviti unapred pripremljeni odgovori značajni za brend, a zatim se samo postovati kad se ukaže prilika, što štedi vreme.

Praćenje angažovanja svih članova tima koji radi na promociji na društvenim mrežama je moguće i u velikim organizacijama – uz registrovanu istoriju kompletne komunikacije.

Unapređeno slušanje

Slušanje svega što se govori o brendu i oko brenda, ili linije proizvoda, na društvenim mrežama preduslov je za bolje poslovne odluke. Uz uberVu dodatak (kompanija Hootsuite je kupila i u svoju ponudu inkorporirala uberVu marketing platformu), obezbeđena je socijalna analitika u realnom vremenu, sa bogatstvom detalja, projekcijom trendova, pravljenjem grafikona i izveštaja, filtriranjem u skladu sa potrebama.

Izvanredna analitika

Svi prikupljeni podaci na platformi postaju predmet analize, iz koje se zaključuje o uspesima i propustima angažovanja ili pojedinačnih ciljanih kampanja.

Jednostavna saradnja članova tima

Kada se na promociji iste kompanije ili brenda na društvenim mrežama angažuje više pojedinaca, doslednost njihovih aktivnosti od ključnog je značaja. Uz Hootsuite, oni rade na jednoj platformi, vide postove kolega, na istoj plaformi mogu interno da komuniciraju i usklađuju rad, pa su izbegnuti dupli postovi ili propuštanje da se reaguje.

Bezbednost na visokom nivou

I interna i eksterna sigurnost na društvenim mrežama i na samoj platformi su maksimalno unapređene, a pristupne šifre su osigurane i ukoliko se koriste mobilni uređaji i bežična konekcija.

Više od 150 aplikacija

Veliki broj aplikacija i dodataka koji su na raspolaganju korisnicima obezbeđuju iskustvo prilagođeno potrebama. Za samo nekoliko aplikacija je potrebno minimalno doplatiti, sve ostale su besplatne i mogu se koristiti na Hootsuite tabli.


Hootsuite - Social Relationship Platform

Hootsuite u tri verzije – Free, Pro i Enterprise

Besplatan Hootsuite za ličnu upotrebu

Korisnici društvenih mreža uz pomoć besplatne Hootsuite platforme mogu upravljati sa najviše tri svoja profila, uz dva RSS feed-a, elementarnu analitiku i aplikacije, ograničeno postovanje unapred i dva templejta za kampanje.

Pro verzija za mala i srednja preduzeća

Pro verzija, koju ćemo detaljnije predstaviti u nastavku teksta, pogodna je za mala i srednja preduzeća, ali i profesionalce i konsultante koji nude usluge upravljanja društvenim mrežama. U ponudi je 30-dnevno besplatno testiranje, a zatim je potrebno izdvojiti devet dolara mesečno za punu funkcionalnost osnovne verzije.

Hootsuite Enterprise

Za najveće kompanije, Hootsuite Enterprise je moćan biznis proizvod pomoću kojeg se timovi i sektori povezuju na jednoj platformi i, u vremenu dominacije društvenih mreža, realizuju poslovne strategije na globalnom nivou.

Hootsuite Pro – verzija koju preporučujemo

Hootsuite Pro verzija obezbeđuje efikasnu konverzaciju i povećanje broja pratilaca na društvenim mrežama. Važne poruke se odvajaju od nevažnih. Prisustvo i prepoznatljivost brenda se širi fokusiranjem na aktivnosti koje imaju smisla, uz brzo reagovanje i kontinuiranu komunikaciju sa korisnicima i potencijalnim kupcima.

Uz korišćenje Hootsuite platforme štedi se vreme potrebno za objavljivanje na mrežama – alat preporučuje sadržaje pogodne za šerovanje i uz pomoć njega se može rasporediti na stotine ciljanih poruka.

Poboljšavaju se i ROI rezultati, uz analizu performansi kampanja na društvenim mrežama. Pro opcija identifikuje prilike za rast i otkriva koja kampanja daje najbolje rezultate. Analitika formira izveštaje, koji pokazuju kako aktivnosti na mrežama utiču na postavljene poslovne ciljeve.

Osnovni Hootsuite Pro paket uključuje:

  • angažovanje na 50 profila na društvenim mrežama,
  • jednu vrstu naprednog analitičkog izveštaja,
  • vremenski raspored 350 postova,
  • dva člana tima,
  • korišćenje svih aplikacija iz direktorijuma,
  • neograničeni RSS feed,
  • pristup video materijalima za obuku za bolje korišćenje Hootsuite-a,
  • poboljšanu bezbenost u odnosu na besplatnu verziju.

Uz doplatu se može dobiti i proširenje kapaciteta za još 50 profila, devet dodatnih vrsta izveštaja, osam novih članova tima, uberVu platformu, jedinstvenu URL adresu, dodatnu tehničku podršku, ažuriranje edukativnih sadržaja…


Hootsuite - Social Relationship Platform

Leave a reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Call Now Button