svg
Close

SEO AGENCIJA NEPARNO 10

zašto se odlučiti za agenciju?

Ukoliko ste odlučili da se radi na SEO optimizaciji za sajt vaše firme, postoje tri mogućnosti ko će to raditi.

 1. In-house tim.  Neke firme imaju tim od više ljudi koji su unutar marketinga zaduženi i za održavanje sajta, internet marketing i slične zadatke. U tom slučaju, dešava se da  unutrašnji tim radi i SEO optimizaciju. Ovo daje dobre rezultate samo kod velikih korporacija koje mogu zaposliti bar jednog SEO eksperta i imaju u timu profesionalne kopirajtere, programere, …
 2. SEO frilenser. Legitiman izbor za manje projekte. Postoji ograničenje oko ekspertize jer je teško naći eksperta za SEO koji će pratiti nove Google algoritme, SEO eksperimente i slično, a u isto vreme znati programiranje, kodiranje, pisanje tekstova za različite oblasti, i još dosta toga što kompletan SEO zahteva.
 3. SEO agencija. Košta mnogo manje od in-house tima (obično kao jedna neto plata) a kvalitetna SEO agencija u svom timu ima i SEO analitičara, osobu koja prati sva nova dešavanja iz SEO sveta, kopirajtera, web kodera i/ili programera koji radi na potrebnim izmenama na sajtu, i iskusnog asistenta koji je aktivan na poslovima takozvanog off-site SEO-a.
SEO agencija

 

 

SEO JE OBJAŠNJAVANJE GUGLU DA VAŠ SAJT ZASLUŽUJE DA BUDE IZNAD OSTALIH

KOJE ČLANOVE IMA DOBAR TIM SEO AGENCIJE?

project manager

 

Osoba koja vodi tim. Često i osmišljava strategije i taktike i daje konkretne zadatke ostalim članovima tima. Pravi mesečne planove za svakog klijenta, prati izvršavanje plana i priprema izveštaje.

copywriter

 

Pisac tekstova. Najpre mora da uđe u problematiku vašeg biznisa. Treba da zna i kako Google čita tekstove, šta vidi kao relevanto a šta ne, ali i da zna psihologiju posetilaza i vaših kupaca. Oslišljava naslove, podnaslove, opise proizvoda, usluga, grupa proizvoda, zanimljive i korisne tekstove za blog. Takođe piše i tekstove koji će vas, nenametljivo promovisati na drugim sajtovima.

web koder/programer

 

Nakon analiza, implementira sve potrebne izmene na sajt. Na vidljiv deo sajta ali i iznutra, kako bi Google što lakše obilazio sajt i bez poteškoća čitao sadržaj.

asistent

 

Websajt firme bi trebalo da se pojavljuje u lokalnim, ali i tematskim web direktorijumima. Asistent u agenciji pretražuje web, pronalazi takve direktorijume i upisuje sajt klijenta. Takođe, pronalazi ostala mesta gde se može pomenuti ili linkovati sajt, objaviti relevantan članak, …

Adwords specijalista

 

Nekada je sajtu potreban “zamajac” u vidu plaćenih reklama. Ukoliko bidžet to dozvoljava, uključuje se Adwords specijalista koji osmišljava oglase i Google kampanje, prati ih, uklanja ključne reči koje troše budžet a ne donose korist za klijenta, radi izmene po potrebi.

SEO analitičar

 

Zaljubljenik u SEO optimizaciju. Prati sva dešavanja u SEO svetu, kako zvanično od Google tako i eksperimente, iskustva i diskusije nejvećih svetskih SEO agencija.

Zašto izabrati "Neparno 10" kao SEO agenciju?

PROSEČNO ZADRŽAVANJE KLIJENATA

7 GODINA

Samo neki od primera ključnih reči i izraza za koje su naši klijenti na vrhu Google pretrage:

Akademija SEO
Kupideo SEO
Sveti Arhangel SEO
Novotek SEO

Popunite formular i javićemo vam se

  Ime (obavezno polje)

  Firma

  E-mail

  Telefon

  Vaš sajt (obavezno polje)

  Da li imate kodera koji ce unositi SEO izmene koje mi predlozimo?

  Koliko ste spremni da uložite mesecno u SEO optimizaciju?

  Kako želite da vam odgovorimo?

  Да бисте користили CAPTCHA, треба да инсталирате Really Simple CAPTCHA додатак.

  da krenemo sa radom na SEO optimizaciji vašeg sajta.

  Call Now Button