Agencija Neparno 10 radi i Google Adwords kampanje za svoje klijente. Oglašavanje na Google pretragama, reklamiranje, moguće je preko naše agencije. Oglasi se inače pojavljuju iznad i ispod prirodnih rezultata pretrage.

Cena vođenja oglašavanja je 50 evra mesečno ukoliko imate do 2 različita oglasa i trošite prema Googlu do 1000 evra mesečno. Preko toga se dogovara.

Ne logujemo se u vaš nalog već nas dodajete kao standard menadžere kampanje, te je sigurnost vašeg naloga zagarantovana.

 
Adwords kampanja cena

Ukoliko ne želite da se opterećujete karticama, otvaranjem vašeg naloga i ostalim detaljima, postoji mogućnost dogovora da i obaveze prema Guglu idu preko nas.

Inače, u naš rad spada, ali nije ograničeno na:

– Osmišljavanje oglasa
– Praćenje i apdejt negativnih reči (reči koje su ljudi tražili pa kliknuli na oglas ali nama nisu relevantne, pa se ima trošak bez potrebe)
– Izmena teksta oglasa po potrebi, testiranje dok se ne dođe do najboljih rezultata za vaš biznis

Podešavanje Adwordsa za praćenje u Analitici

Praćenje poseta sa Google oglasa je moguće i u Google Analytics. Nakon podešavanja koje je objašnjeno u našem videu, videćete statistiku poseta sa Google, odvojeno za oglase i za klikove sa prirodnih rezultata pretrage.