svg
Close

SEO REFERENCE

BLUE SPIDER

SEO Australija

SEO optimizacija za australijsku rent a car agenciju “Blue Spider”. Obzirom da su locirani u Sidneju u delu DeeWhy, a da je konkurencija dosta jaka, cilj im je bio lokalni SEO. U periodu između 6 meseci i godinu dana, dostigli smo prvu poziciju za “DeeWhy Rent a car” i srodne izraze, i prvu stranu za “Rent a car Sydney”.

Snöskottning

SEO Švedska

Agencija za čišćenje snega iz Stokholma, Švedska. Za par meseci smo sajt doveli na prvu Google stranu za “Snöskottning Stockholm (čišćenje snega Stokholm)” i još desetak srodnih termina. Pre isteka prve godine saradnje, sajt je zauzeo prvu poziciju na prvoj strani za nekoliko najvažnijih termina, dok je za još nekoliko došao u top 5.

SEO referenca Oxford

AKADEMIJA OXFORD

SEO Srbija

Zaduženi smo za SEO optimizaciju sajta  Akademije Oxford od 2014. Za 4 godine dnevne posete sa Googla su porasle čak 1000%.

Akademija Oxford je sada najveća škola stranih jezika u Srbiji, sa više od 30 lokacija.

limo seo

LIMOUSINE CENTER

SEO Švajcarska

Limousine Service GMBH je švajcarska firma koja posreduje između firmi koje iznajmljuju limuzine sa vozačima, i krajnjih korisnika. Kada smo počeli saradnju, za veći broj ključnih reči koje bi mogle da im donesu kvalitetne posete i klijente, nisu bili ni u prvih 10 stranica u pretrazi. Sredili smo gomilu tehničkin nedostataka na samom sajtu koji su otežavali Google da ih bolje i brže indeksira i da ih rangira, i u prvih 3 meseca rada uspeli smo da uvećamo posetu sa Google za 100%. Impresije su uvećane za oko 180%. Predstoji nam još uvek veliki posao da sajt dovedemo na prvu stranu za još veći broj termina, jer je potencijal veliki.

namestaj seo reference

LINEA MILANOVIĆ

SEO, IMAGE SEO

Osim regularne SEO optimizacije za klijenta koji se bavi proizvodnjom nameštaja (sa akcentom na nameštaj za ugostiteljstvo), radimo i optimizaciju za image search – pretragu slika na Google. Proizvodi su takvi da veliki deo potencijalnih kupaca koristi pretragu slika na Google, i tako pronalazi modele nameštaja koji im se dopadaju, te onda ide na sajt proizvođača/prodavca.

Nakon 3 meseca – 40% uvećanje poseta sa Google pretrage

Nakon 6 meseci – 100% uvećanje poseta

Nakon 1 godine – 160% uvećanje poseta.

pivatna skola seo

PRIVATNA SREDNJA ŠKOLA

SEO za obrazovanje

Privatna srednja škola, klijent za kog uspešno radimo SEO optimizaciju i konsalting već par godina. Ako uporedimo posetu sa Google pretrage (isključujući Adwords) u zadnjih par meseci, sa istim periodom prošle godine, vidi se povećanje za 112%.

terapija seo referenca

PSIHO BATA

SEO za psihologa

SEO optimizacija za psihoterapeutsku ordinaciju. Za dve godine, podigli smo broj ciljanih poseta sa Google sa 200 na 800 dnevno. Termini konkurentni, uglavnom vezani za depresiju i anksioznost. Top 3 pozicije na pretrazi za sve targetirane termine.

Kupideo SEO referenca

KUPI DEO

SEO za e-shop

Klijent koji je sa nama već 8 godina. E-shop koji je, kada smo počeli, prodavao online delove za belu tehiku. Danas je ponuda proširena i na alate, kućne aparate i industrijske mašine. U vrhu Google rezultata je za gotovo sve važne termine.

Call Now Button