svg
Close

Pisanje opisa proizvoda

Ukoliko imate e-prodavnicu, ili online katalog proizvoda, opisi proizvoda i kategorija su krucijalni tekstovi na vašem sajtu. Dobri opisi mogu biti taj tas na vagi koji odlučuje da li će posetilac sajta postati i kupac.

Takođe, što više proizvoda ima dobar opis, to bolje će se sajt kotirati na Google pretrazi. Dakle, SEO optimizacija će biti bolja, i vaš sajt će biti u vrhu za mnogo veći broj različitih izraza, koje potencijalni kupci pretražuju.

Razumljivo, iz iskustva znamo, da pisanje opisa za gomilu proizvoda može biti itekako zamorno. Naročito ako imate slične proizvode. Ko će različitim rečima opisati 20 kreveta ili 15 sijalica ili 30 veš mašina. Mi ćemo, i već smo to uradili ko zna koliko puta do sada. Copywriting ili pisanje tekstova za sajtove je jedan od svakodnevnih zadataka koje obavljamo za klijente.

Naši klijenti su zadovoljni, bolje se rangiraju na Google, i ostvaruju mnogo veći broj prodaja nego pre saradnje sa nama.

Inače, osim pisanja opisa, radimo i fotografije za proizvode koje se mogu koristiti kako na sajtu prodavnice tako i na Instagramu, Fejsbuku i ostalim društvenim mrežama. 

Javite se.

pisanje opisa proizvoda
Call Now Button