svg
Close

Šta je Laravel?

Laravel je PHP framework. Dakle, nije programski jezik, nije skriptni jezik za izradu sajtova, već su sajtovi rađeni u laravelu zapravo pravljeni uz pomoć PHP-a. Laravel je samo okruženje u mojem se kodira.

Tvorac laravela je Taylor Otwell i prva verzija je puštena u javnost 2011. godine. Ranije se kao čest frejmvork koristio CodeIgniter, i Laravel je zamišljen kao naprednija verzija, lakša za snalaženje i sa više funkcija. 

Izmene na sajtu koji je rađen u ovom frejmvorku mogu biti otežane nekome ko se do sada nije steo sa Laravelom. Naravno, neophodno je znanje PHP-a kao i HTML-a i CSS-a ali i poznavanje principa rada samog Laravela. 

Naš tim u Neparno 10 agenciji,  ima u svom portfoliju više sajtova rađenih u Laravel okruženju, i više desetina sajtova koje održavamo, dodajemo i menjamo sadržaj, nove stranice, slike i sve što je neophodno klijentima. Iskusni smo i stručni, te nam se slobodno javite ukoliko imate potrebe za izmenama ili održavanjem. Naravno, tu smo i za izradu potpuno novih web rešenja.

Laravel sajtovi
Call Now Button