svg
Close

Uticaj pandemije na ekonomiju je izuzetno velik za većinu biznisa. Ovo se posebno odnosi na turizam, ugostiteljstvo, modnu industriju, ali i na ostale grane – što neposredno, što posredno.

Firme koje uspevaju da opstanu, bore se svim sredstvima i mnogi prelaze na online poslovanje. Bilo to u vidu e-shopa ili izrade sajta koji će služiti kao prezentacija, ali u svakom slučaju bez online prisustva sve je teže opstati na biznis mapi.

Shvatamo da je dosta malih firmi i preduzetnika kojima je trenutno veliki trošak da izdvoje 300 ili 400 evra za kvalitetan web sajt. Sa druge strane, ne žele ni da oprobaju jeftinije ali manje kvalitetno rešenje jer to može ugroziti imidž firme. 

Rešenje - Izrada sajta na mesečne rate

U ovakvim slučajevima, nudimo sledeće, primamljivo rešenje – izrada sajtova na rate. Vaša firma se neće opteretiti velikim izdatkom odjednom, već ćemo ukupnu sumu podeliti na 4 rate. Evo finansijskog plana koji vam predstavljamo:

1. rata se plaća na početku rada na vašem sajtu.
2. rata po završetku izrade sajta, i sajt se postavlja online u funkciju.

3. i 4. rata se uplaćuju kroz jedan, odnosno dva meseca od postavljanja sajta.

Izrada sajta u ovom slučaju traje oko mesec dana. Moguće je da ovaj rok varira u zavisnosti od broja aktivnih projekata koje imamo, ali okvirno vreme ćemo vam reći prilikom dogovora.

Prosečne cene za izradu sajta u našoj agenciji su između 400 i 700 evra. Ukoliko su zahtevi nestandardni, cena će naravno biti van ovih okvira.

izrada sajtova na rate
Call Now Button