Izrada sajtova

Čini se da je izrada sajtova za firmu danas, kada su izvesne platforme dostupne, a alati besplatni, jednostavnija nego ikada. Neka vas to ne zavara. Za uspešnu prezentaciju na internetu neophodno je – i znanje, i iskustvo.

Izrada sajtova Jagodina, samo zato što su nam kancelarije u Jagodini. Ali naši klijenti su širom sveta. Od domaćih klijenata, najviše ih je iz Beograda ali naše kreacije predstavljaju firme i iz Austrije, Švajcarske, Emirata, Amerike, …

Podsećamo, na primer, da sajt treba da bude SEO optimizovan, kako bi u pretragama na Google-u bio vidljiv i dobro kotiran. Potrebno je da bude i optimizovan za telefon i tablet, odnosno da web dizajn bude osmišljen tako da se adekvatno prikazuje na danas masovno korišćenim mobilnim uređajima različitih vrsta. Najnovije statistike pokazuju da posete sajtovima sa mobilnih telefona premašuju posete sa kompjutera i laptopova. Sigurno ne želite da vaša prezentacija bude kao hiljade drugih – potpuno originalna rešenja, koja funkcionišu bez problema, može da obezbedi samo dobar programer. Tu su, zatim, pitanja vezana za brzinu učitavanja, domen, hosting, održavanje sajta, bezbednost, dodatne usluge koje nudi provajder…

Predlažemo, dakle, da posao izrade sajta prepustite našem profesionalnom timu, koji je spreman da vam pruži kompletnu uslugu i savete, brzo i povoljno.

Najpre ćemo, zajedno sa vama i ljudima iz vaše firme, analizirati vaše potrebe, želje i ideje, a zatim ćemo izabrati jednu od dve najčešće opcije.

Mali HTML sajtovi – prezentacije

Ako nemate potrebu da često menjate sadržaj, napravićemo lepu i praktičnu prezentaciju vašeg biznisa i usluga na nekoliko strana. Pored tekstova i fotografija sajt obično ima kontakt formu, može da sadrži različite interesantne i atraktivne dodatke, ali ga ne možete menjati bez poznavanja HTML programiranja.

izrada malih sajtova Jagodina

Izrada WordPress sajtova – CMS

Za WordPress ste verovatno čuli. Nastao je kao platforma za blog, na kojoj je svako mogao da objavi svoj internet dnevnik, a zatim je postao globalno popularan kao jedan od najkorišćenijih alata za izradu web sajtova.

WordPress je, što je veoma važno, CMS (Content Management System), što znači da na WordPress sajtu sami možete da, veoma jednostavno, menjate sadržaj. Način je sličan objavljivanju postova na Facebook-u, i potrebna su minimalna uputstva, koja vam, naravno, obezbeđujemo.

Ukoliko, dakle, imate potrebu ili želite da redovno dodajete vesti vezane za vaš biznis, fotografije, da na sajtu vodite blog, ažurirate listu referenci, dozvolite čitaocima da postavljaju pitanja i komentarišu, uz mogućnost da im odgovorite, izabraćemo WordPress platformu. Takođe, dodavanje novih slika u galeriju je umnogome olakšano ukoliko je galerija deo wordpress sajta.

Ažuriranje Wordprss web sajta možete poveriti i nama – nudimo vam sve vrste dogovora, od usluge kompletnog postavljanja SEO optimizovanih sadržaja opremljenih fotografijama, do povremenih kontrola promena koje sami unosite.

izrada wordpress sajtova

Izrada sajtova po gradovima:
Kruševac, Kragujevac, Jagodina, Beograd, …

Uputstva za klijente pre početka izrade sajta

– Ukoliko imate proizvode koji se trebaju dodavati na sajt (e-shop, e-katalog proizvoda, …) molimo vas da pripremite fotografije proizvoda identičnih dimenzija (u pikselima).
– Ukoliko to niste u mogućnosti, mi to možemo odraditi za vas uz dodatnu cenu (putni trošak plus 1 evro po fotografiji).

Koliko košta – cena izrade sajtova?

Cena izrade sajtova je od 300 evra za jednostavne, male sajtove sa par stranica, ili od 400 pa naviše za wordpress sajtove u kojima je olakšano unošenje izmena, blog tekstova, proizvoda, usluga, slika, … Za cenu onlajn prodavnica pogledajte našu stranicu o tome.

 

Takođe pružamo uskuge i organizovanja hostinga i domena za vaš sajt, tako da se ne morate zamarati tehničkim detaljima oko toga.

 

Izrada sajtova za nameštaj

Imate proizvodnju, fabriku nameštaja, ili salon? Potrebna vam je web prezentacija, kako bi vas kupci nalazili preko sajta? Izrada sajtova...

Pročitaj više

Izrada sajtova za stomatologe

Danas, kada sve veći broj ljudi pretražuje Google pre nego se odluči za onog kome će ukazati poverenje, imati web...

Pročitaj više

Izrada sajtova keramika

Ukoliko se vaša firma bavi keramikom, pločicama, kupatilima, i treba vam izrada sajta, slobodno nam se obratite. Izrađujemo kako jednostavne...

Pročitaj više

Izrada sajtova za online prodaju

Izrada sajtova za online prodaju je nešto komplikovanija od pravljenja običnog malog sajta sa par web stranica. Tehnički gledano, onlajn...

Pročitaj više

Izrada sajtova za nekretnine

Izrada sajtova za nekretnine je jedna od usluga koju nudimo klijentima. Cena izrade zavisi od broja nekretnina koje ćemo postaviti...

Pročitaj više

Izrada sajta za turističke agencije

Izrada sajta za turističke agencije jedna je od usluga koju naša agencija nudi klijentima. Izrađujemo web sajtove u Wordpress platformi,...

Pročitaj više

Pogledajte PDF

Primer

TESTIMONIAL