Uslovi korišćenja

Dobro došli na sajt Agencije “Neparno 10”, na adresi www.neparno10.com!
Korišćenje sadržaja koji se na ovom sajtu nalaze podrazumeva da ste pročitali Uslove korišćenja koji slede, da ste ih razumeli i da ih prihvatate. Isto se odnosi i na važeće zakonske propise koji uređuju ovu oblast, bez izuzetka.

1. Autorska prava

Materijal koji se nalazi na sajtu vlasništvo je Agencije “Neparno 10” ili je na sajt postavljen uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Originalne autorske tekstove piše ekipa Agencije “Neparno 10” i oni predstavljaju lično mišljenje autora.
Materijali na sajtu mogu se pregledati i koristiti isključivo za ličnu upotrebu.
Preuzimanje sadržaja sa sajta kako bi se objavio na sopstvenom sajtu, javno prikazao, distribuirao ili na drugi način koristio u javne ili komercijalne svrhe nije dozvoljeno bez pisanog odobrenja vlasnika autorskih prava. Ukoliko imate potrebu da materijal na taj način koristite, molimo Vas da nas kontaktirate i dobićete odgovor i/ili saglasnost u najkraćem roku.

2. Komentari na sajtu

Objavljeni komentari su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove Agencije “Neparno 10”.
Redakcija sajta Agencije “Neparno 10” neće objaviti ili će ukloniti, bez prethodnog obaveštavanja autora, sve komentare koji su neprimereni temi i sadržaju sajta, koji su spam ili potencijalni spam, koji sadrže mržnju, uvrede ili predstavljaju po našim saznanjima kršenje zakona.

3. Linkovi prema drugim internet sajtovima

Agencija “Neparno 10” ne snosi odgovornost za bezbednost i sadržaje sajtova prema kojima vode linkovi koji se nalaze u tekstovima na našem sajtu. Linkove koje postavljamo proveramo, ali nismo u mogućnosti da kontinuirano pratimo njihov kvalitet.

4. Odricanje od odgovornosti

Sadržaj sajta Agencije “Neparno 10”, na kojem Vas obaveštavamo o našim uslugama i mišljenjima, je informativnog karaktera. Nismo odgovorni za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija sa ovog sajta.
Imajte u vidu da Vaši pojedinačni slučajeve mogu biti različiti od opštih informacija koje dobijate na sajtu, pa Vam predlažemo da nas za kompletnu, stručnu i ugovornu saradnju kontaktirate.

5. Izmene uslova korišćenja

Agencija “Neparno 10” zadržava pravo da izmeni Uslove korišćenja bez prethodnog obaveštenja. Uslovi korišćenja objavljeni na ovoj strani su važeći.

6. Kontakt

Sve dodatne informacije i objašnjenja vezana za naše Uslove korišćenja možete dobiti upitom na e-mail adresu office@neparno10.com

Call Now Button