Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA (T&C)

Posetom sajtu Neparno 10 (na adresi www.neparno10.com) i njegovim korišćenjem potvrđujete da prihvatate ovde navedene Uslove korišćenja i važeće zakonske propise koji uređuju ovu oblast, bez izuzetka.

Autorska prava
Autor tekstova i alata na sajtu je agencija Neparno 10. Tekstovi su namenjeni prenošenju informacija ili su originalni i predstavljaju lično mišljenje autora.
Sadržaj na sajtu Neparno 10 vlasništvo je autora, ili je postavljen uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava.
Materijali na sajtu mogu se pregledati i koristiti isključivo za ličnu upotrebu.
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa sajta kako bi se objavio na sopstvenom sajtu, javno prikazao, distribuirao ili na drugi način koristio u javne ili komercijalne svrhe bez pisanog odobrenja vlasnika autorskih prava. Ukoliko želite na navedeni način da koristite sadržaj sajta, molimo Vas da nas kontaktirate i dobićete odgovor u najkraćem roku.

Komentari
Objavljeni komentari su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije sajta SEO optimizacija.
Redakcija sajta Neparno 10 zadržava pravo da ne objavi ili ukloni, bez prethodnog obaveštenja, sve komentare koji su spam ili potencijalni spam, koji sadrže mržnju, uvrede, predstavljaju po našim saznanjima kršenje zakona, ili su neprimereni temi i sadržaju sajta.

Linkovi ka drugim internet sajtovima
Na sajtu Neparno 10 nalaze se i linkovi putem kojih pristupate drugim internet sajtovima. Trudimo se da Vas uputimo na sajtove bezbedne za upotrebu. Naglašavamo da nismo odgovorni za bezbednost sajtova prema kojima vode linkovi niti za sadržaje koji se nalaze na njima.

Odricanje od odgovornosti
Sadržaj sajta je informativnog karaktera. Nismo odgovorni za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija sa ovog sajta.
Za savete vezane za Vaše pojedinačne slučajeve, koji mogu biti različiti od opštih informacija koje dobijate na sajtu, predlažemo Vam da nas kontaktirate, kako bismo ostvarili stručnu ugovornu saradnju.

Izmene uslova korišćenja
Neparno 10 zadržava pravo da izmeni Uslove korišćenja bez prethodnog obaveštenja. Uslovi korišćenja objavljeni na ovoj strani su važeći.

Kontakt
Sve dodatne informacije i objašnjenja vezana za naše Uslove korišćenja možete dobiti upitom na e-mail adresu office@neparno10.com

Call Now Button