svg
Close

SEO za knjigovodstvene agencije

SEO za knjigovodstvene agencije

Veliki broj preduzetnika i vlasnika preduzeća pretražuje internet, u potrazi za agencijom kojoj će poveriti knjigovodstvene poslove. Knjigovodstvene agencije to imaju u vidu, pa poslednjih godina raste broj onih koje svoje usluge nude putem veb sajta.

seo za knjigovodstvo

Ukoliko ste vlasnik jedne od njih, i imate svoj sajt, objasnićemo, u samo jednoj rečenici, šta je SEO optimizacija sajta, i zašto vam je ona potrebna.

SEO optimizacija (Search Engine Optimization) su fina podešavanja na samom sajtu i na internetu, koja obezbeđuju da zainteresovani, prilikom pretrage na Guglu, vide vaš sajt na prvoj strani u rezultatima.

Pozicija na prvoj strani preduslov je za uspeh – ona privlači pažnju i dovodi posetioce na sajt, što sigurno znate i iz ličnog iskustva – pošto ukucate reč za pretragu i pritisnete “Enter”, uvek pogledate samo nekoliko prvih rezultata. Važno je, dakle, da ime vaše agencije bude tu, ispred konkurencije, kada potencijalni klijent unese pojmove “knjigovodstvena agencija”, “knjigovođa”, “vođenje knjiga Beograd”… ili druge, slične.

Knjigovodstvene agencije imaju specifičnosti, koje dobro poznajemo. One, na primer, posluju na lokalnom nivou, tako da je važno da budu vidljive korisnicima Gugla u istom gradu i regiji, na zajedničkom jeziku. Sredstva za promotivne aktivnosti kojima raspolažu obično nisu velika, pa se ulaganje u veb sajt i SEO, značajno manje od investicije u druge metoda oglašavanja, preporučuje.

Vidljivost na internetu, gde smo danas svi, uz pomoć kvalitetne SEO agencije, poslovanju knjigovodstvene agencije može da donese izuzetno pozitivne rezultate.

Proverite, dakle, odmah svoju poziciju u pretragama, i obratite nam se ukoliko niste zadovoljni stanjem. Stručni tim agencije Neparno 10 ima više od deset godina iskustva u dovođenju sajtova klijenata na prve strane Google pretraživača.

Pozovite nas. Najpre ćemo napraviti procenu šta sve treba uraditi i kada će rezultati biti vidljivi, a vama prepuštamo odluku o saradnji.

Call Now Button