svg
Close

SEO paketić – optimizacija povoljno, jeftino

Za ozbiljne ključne reči i pretrage, nudimo SEO optimizaciju kroz nekoliko paketa. Za male, lokalne preduzetnike, ovde je objašnjeno malo o mini ponudi, start-SEO.

Za male preduzetnike koji posluju uglavnom lokalno, i orjentisani su na jedan proizvod ili uslugu, pripremili smo ovaj, kako smo ga nazvali “SEO paketić”. SEO optimizacija za pokrivanje cele Srbije, uz nekoliko ključnih reči i izraza, nemoguće je da se bude jeftina jer iziskuje dosta vremena i resursa. Ali ako vas interesuje samo jedan lokalizovan izraz, kao što su “vodovodni materijal Kragujevac”, “računovodstvo Smederevska Palanka”, “fontane Sombor”, možete se slobodno odlučiti za ovaj izuzetno povoljan paket SEO optimizacije za vaš sajt.

SEO jeftino

Cena za SEO paketić je samo 49 eura mesečno.

Za to dobijate do pola sata programerskog rada na samom sajtu svakog meseca, pisanje i po jednu objavu potpuno originalnog teksta sa linkom prema vašem sajtu, a sa različitih sajtova mesečno, objavu sa linkom sa Pinteresta, praćenje i analizu poseta i pozicija, izveštaj poseta u PDF-u, predloge i promtno reagovanje na svaku veću promenu u algoritmu, i predloge kako da se sajt i SEO usklade sa novim Google algoritmom.

Vezano za lokacije, u 90% slučajeva paket je moguć za bilo koji grad osim za Beograd, jer je tu konkurencija velika i moralo bi se ići sa nekim od jačih paketa, ali predlažemo vam da se konsultujete sa nama u svakom slučaju, jer ponekad i tu ima nepokrivenih delatnosti što se tiče Googla i optimizacije.

Call Now Button