svg
Close

Izrada sajta za turističke agencije

Izrada sajta za turističke agencije jedna je od usluga koju naša SEO agencija nudi klijentima. Izrađujemo web sajtove u WordPress platformi, sa kojom možete i sami kasnije dodavati nove ponude i aranžmane, bez znanja HTML kodiranja. Cena izrade zavisi od organizacije stranica i broja web stranica koje ste zamislili. Tu smo da vam pomognemo i u tome, samo nam dostavite primer nekog sajta koji vam se dopao, bilo nekog vašeg konkurenta ili inostrane turističke agencije.

Prilikom izrade sajta, vodimo se dobrom praksom SEO optimizacije, tako da je kasnije, ukoliko se odlučite za optimizaciju sajta za Google, posao dosta olakšan.Čak i bez dodatne optimizacije, ukoliko za izraze za koje želite da se rangirate dobro nema prevelike konkurencije, za neke pojmove vaš sajt će biti rangiran bolje nego da se prilikom izrade nije obraćala pažnja na to.

Takođe, sajtovi koje izrađujemo su optimizovani za sve rezolucije ekrana, tako da će posetiocima biti olakšan pregled stranica bilo da pristupaju sa kompjutera, laptopa, ili sa mobilnog telefona ili tableta (što je kako vreme prolazi sve češći slučaj).

  Ime (obavezno polje)

  Firma

  E-mail

  Telefon

  Vaš stari sajt (ukoliko se radi redizajn)

  Koliko stranica (okvirno) planirate da ima sajt?

  Da li je na sajtu potrebna galerija slika?

  Ukoliko je potrebna galerija, koliko slika treba da se doda u startu?

  Dodatna poruka

  Да бисте користили CAPTCHA, треба да инсталирате Really Simple CAPTCHA додатак.

  sajt za turisticku agenciju

  Call Now Button