svg
Close

Izrada sajtova za online prodaju

Da li je u pitanju redizajn sajta za online prodaju ili izrada novog? Izrada sajtova za online prodaju je nešto komplikovanija od pravljenja običnog malog sajta sa par web stranica. Tehnički gledano, onlajn prodavnice se najčešće kodiraju u WordPress (i u okviru njega najčešče se koristi Woocommerce dodatak ili Jigoshop), Drupal, Magento, Prestashop, Opencart, OsCommerce, Zen Cart, Spree Commerce, … Mi smo specijalizovani za izradu u WordPressu uz korišćenje Woocommerce kao i za izradu ručno kodiranih custom rešenja.

E-shop može biti katalog proizvoda bez ili sa mogućnošću online kupovine. Na vama je da odlučite da li hoćete da prihvatate online prodaju preko kartica, Paypala ili nekog drugog sredstva online plaćanja ili će kupac platiti pouzećem ili unapred pre slanja proizvoda. Cena izrade je viša ukoliko želite da omogućite online plaćanje. Takođe, cena zavisi i od broja proizvoda koje ćete imati u prodavnici. Konkretnije, cena se kreće od 500 evra pa naviše, prosečna cena izrade u praksi je oko 700 do 800 evra.

Kasnije dodavanje proizvoda i kategorija možete obavljati sami ali takođe možete to prepustiti i nama, kroz održavanje sajta. Isto važi i za sve izmene (cene postojećih artikala, opisi, slike, …). Naš profesionalni fotograf radi i fotografije proizvoda za sajtove i društvene mreže. Slobodno se javite bilo za pojedinačnu bilo za kompletnu uslugu koju nudimo.

 

  Ime (obavezno polje)

  Firma

  E-mail

  Telefon

  Vaš stari sajt (ukoliko se radi redizajn)

  Da li je na sajtu potreban katalog proizvoda/usluga?

  Ukoliko je potreban online katalog, koliko proizvoda treba da se doda u startu?

  Da li je na sajtu potrebna korpa za prodaju?

  Da li je na sajtu potrebna galerija slika?

  Ukoliko je potrebna galerija, koliko slika treba da se doda u startu?

  Dodatna poruka

  Да бисте користили CAPTCHA, треба да инсталирате Really Simple CAPTCHA додатак.

   

  Call Now Button