svg
Close

Izrada sajtova keramika

Ukoliko se vaša firma bavi keramikom, pločicama, kupatilima, i treba vam izrada sajta, slobodno nam se obratite. Izrađujemo kako jednostavne sajtove od nekoliko strana, tako i online prodavnicu ili veliki web katalog sa vašim proizvodima. Moguće je korišćenje wordpress osnove tako da imate i opciju dodavanja vesti, bloga, ili bilo kog oblika aktivnog dodavanja tekstova i novih stranica. Takođe možemo vam omogućiti da i sami kasnije dodajete nove, ili menjate nešto na postojećim artiklima. Bilo da je u pitanju cena proizvoda, slika ili opis, moći ćete to raditi iz jednostavnog admin panela.

Sajtovi koje radimo su SEO optimizovani za Google, u onom delu koji se radi na samim stranicama (meta tagovi, paragrafi, atributi slika, itd).

Možda već imate web sajt ali ste ga radili pre više godina i treba vam redizajn sajta? Tu smo i u tom slučaju. Redizajn i održavanje sajtova su usluge za koje se odlučuje dosta naših klijenata.

Ukoliko vam više odgovara, kod nas je trenutno omogućena i izrada sajtova na rate. Plaćanje je raspoređeno na 4 mesečne rate.

Call Now Button