svg
Close

Društvene mreže

Uspešan biznis mora biti tamo gde su kupci i klijenti. Danas se bez aktivnog prisustva na društvenim mrežama (socijalnim mrežama kako ih dosta ljudi, pogrešno zove) ne može reći da firma koristi sve kanale promocije. “Deo kolača” ostaje firmama koje su ovo već shvatile.

Obzirom na veoma veliko iskustvo koje stručnjaci u našem timu imaju sa društvenim medijima, možete se potpuno osloniti da ćemo mi ovaj kanal komunikacije i promocije koristiti u vašem najboljem interesu.

drustvene mreze

Nudimo uslugu vođenja naloga vaše firme na Facebook, Twitter, Google Plus, Pinterest, LinkedIn mrežama. U dogovoru sa vama, naš tim otvara naloge, vrši sva neophodna podešavanja i kreće sa svakodnevnom aktivnošću na svih 5 mreža. Ciljevi su promovisanje vaše firme kao brenda (i brendova proizvoda ukoliko je to potrebno), širenje vesti o vašem biznisu, ostvarivanje većeg i aktivnijeg prisustva usmerenog prema potencijalnim novim klijentima/kupcima. Na stručna pitanja koja dobijemo od posetilaca na ovaj način, odgovaramo u vaše ime samo u dogovoru sa vama.

Ukoliko je vaš biznis specifičan i ima nešto drugačije potrebe i mogućnosti promocije, paket možemo modifikovati uključivanjem Flickr, Youtube, Vimeo ili neke usluge koju nismo naveli a spada u grupu društvenih mreža ili medija.

Uobičajeni paket
, uključuje aktivnost jednom do tri puta nedeljno, bilo objavljivanjem tvitova, statusa, postova, bilo dodavanjem i privlačenjem novih pratilaca, ili neke druge aktivnosti koja je u skladu sa najnovijim svetskim praksama iz ove oblasti modernog marketinga i PR-a.

Za firme koje imaju ljudski potencijal da sami vode naloge na društvenim mrežama ali im je potrebna obuka kako bi to radili na profesionalni način sa što boljim efektom, pripremili smo obuku za društvene mreže.

Call Now Button